HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Muhterem Nur: Müslüm filminden bir kuruş almadım!

Düzenleyen:
Muhterem Nur: Müslüm filminden bir kuruş almadım!
Müslüm Filmi, Muhterem Nur, Haber

MAGAZİN Haberleri

Bugüne kadar yaklaşık 4.5 milyon kişi tarafından izlenen "Müslüm" filmiyle ilgili yeni tartışma çıktı. Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur " Filmden bir kuruş almadım" dedi.

Bu sabah Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" magazin programına konuşan Muhterem Nur  ‘Yurt dışından ve Türkiye’den aldığım emekli maaşı ile ayda elime 6 bin lira geçiyor, evimin aidatı ve yanımda çalışanların maaşını verdikten sonra 2 bin TL kalıyor. Onunla geçiniyorum’ dedi.4.5 milyon kişi tarafından izlenen "Müslüm filmiyle ilgili şaşırtan bir açıklama yapan Muhterem Nur "Mustafa Bey'den bir kuruş almadım, almayı da düşünmedim" dedi.

MUSTAFA USLU: KENDİSİ BU FİLMİN SAHİBİDİR!

Bu sözler üzerine canlı yayına bağlanan filmin yapımcısı Mustafa Uslu "  Ben olaya sonradan dahil oldum. Daha önce Nuri Yıldırım anlaşma yapılmıştı. Muhterem Nur'un benden bir para talebi olmadı. Kendisi bu filmin sahibidir, o ne isterse o olur.." dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...