HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

MasterChef Şampiyonu kim oldu, kim kazandı? 2018 MasterChef birincisi kim oldu? Master şef kim kazandı, Master şef şampiyonu ne zaman belli olacak?

Düzenleyen: /
MasterChef Şampiyonu kim oldu, kim kazandı? 2018 MasterChef birincisi kim oldu? Master şef kim kazandı, Master şef şampiyonu ne zaman belli olacak?
Masterchef 23 Aralık Kim Kazandı, MasterChef Şampiyonu Kim Oldu, Masterchef Birincisi Kim, Master Şef Şampiyonu Öğren, Master Şef 23 Aralık Kim Şampiyon Oldu, Masterşef Kazanan Kim Oldu, Masterchef Uğur, Master Şef Kerem, Haber

MEDYA Haberleri

MasterChef'te büyük final geldi çattı! Herkes bu anı bekliyor. MasterChef'de geri sayım başladı. MasterChef haftalardır severek takip ediliyor. MasterChef yarışmacılarla ilgili her şey en merak edilenlerden oldu. MasterChef'in jüri üyeleri geçtiğimiz haftalarda büyük ödülün miktarını açıkladı. Şampiyon olan kişi 100 bin TL ve MasterChef kupasının sahibi olacak. Peki MasterChef şampiyonu kim olacak? Masterşef kim kazandı! MasterChef birincisi kim olacak? MasterChef şampiyonu ne zaman belli olacak?

MasterChef takipçileri heyecanla bu anı bekliyordu! MasterChef'in finaline çok az zaman kaldı. Haftalardır MasterChef sevenleri nefeslerini tutarak izliyor. MasterChef yarışmacıları üst üste zorlu etapları atlatarak finale isimleri yazdırmayı başardı. MasterChef bir tek kazananı olacak. MasterChef kazanan 100 bin liranın ve MasterChef kupasının sahibi olacak. Türkiye'nin MasterChef kim olacak? diye merakla bekleniyor. MasterChef şampiyonu kim olacak? MasterChef birincisi kim olacak? MasterChef şampiyonu ne zaman belli olacak? sorularının cevapları detaylı şekilde haberimizde.

MASTERCHEF ŞAMPİYONU KİM OLACAK? MASTERCHEF 23 ARALIK FİNALİ KİM KAZANDI?

MasterChef'te büyük final geldi çattı! MasterChef aylardır ekranların en çok takip edilen programlarından birisi oldu. Hem jüri üyeleriyle hem de yarışmacılarıyla fenomen haline gelen ve büyük bir izleyici kitlesi olan programda final bu akşam canlı olarak TV8 ekranlarından yayınlanacak! Şampiyon Uğur mu olacak Kerem mi? Detaylar belli olduğunda haberimizden ulaşabilirsiniz...

MASTERCHEF KEREM KİMDİR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MASTERCHEF UĞUR KİMDİR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MASTERCHEF NEDİR?

Kıvanç, "Master Chef Dünya Aşçılar Federasyonu'nun seçili aşçılara vermiş olduğu bir unvan. Yurt dışından aldığınız bir unvan bu. Bir sınava tabi tutuluyorsunuz. İki aşamalı bir sınav. Pratik ve teorik yapılan bir sınav. ve bu yapılan sınavlar sonucunda %80 başarı elde etmeniz gerekiyor. Bütün başarıları aldıktan sonra Master Chef unvanına sahip oluyorsunuz. Aslında Master Chef'in bir diğer adı da Michelin Yıldızlı şef. Master Chef'lik Michelin Yıldızına aday şef anlamına geliyor" dedi.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE BÜYÜK ÖDÜL...

MasterChef'te yarışmayı kazanan ismin kazanacağı büyük ödül belli oldu. Şefler, yarışmacıların motive olması amacıyla kazanacakları büyük ödülün 100 bin TL olacağını belirtti. Öte yandan yarışmayı kazanan ismin kazanacağı kupada sergilendi.

MasterChef Şampiyonu kim oldu, kim kazandı? 2018 MasterChef birincisi kim oldu? Master şef kim kazandı, Master şef şampiyonu ne zaman belli olacak?

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ

HAZER AMANİ

Hazer Amani, TED Ankara kolejinden sonra ODTÜ’de sosyoloji okudu. Daha sonra Güney Afrika’da Cordon Bleu’de aşçılık eğitimi aldı.

Okulunu birincilikle bitirip Güney Afrika’da çalışmaya başladı. Cape Wine Academy‘de 4 yıllık bir program olan dünya şarapları ve şarap yetiştiriciliği de okudu. 9 senesini geçirdiği Güney Afrika’dan 2010 yılında İstanbul’a döndü ve Chilai adlı restaurantın Executive Chef i olarak çalıştı. 2011 yılının “En Yaratıcı Şefi” ödülünü aldı.

SOMER SİVRİOĞLU

1971’de İstanbul’da dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye’de kaldıktan sonra Avusturalya’ya taşındı.

Restorancılığa annesinden aldığı eğitimler ile başladı. Uzun yıllar annesinin yanında çalışan Somer Sivrioğlu, öğrendiklerinin üzerine her geçen gün eklemeler yaptı. 25 yaşında kuzeni ile birlikte Sydney’de restaurant açtı.

Köşe yazarlığı da yapan Somer Sivrioğlu , ayrıca radyo programı olan Lezzete Yolculuk’u sundu. En iyi et, en iyi restorant, en iyi lezzet ödülü gibi birçok dalda ödül aldı.

Sydney'li restaurant sahibi ve aşçı Somer Sivrioğlu, MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapıyor.

MEHMET YALÇINKAYA

1974 Bolu doğumlu Yalçınkaya, kariyer yolculuğunda Fransa’dan İtalya’ya Katar’dan Almanya’ya Cruise ile Yunanistan’a kadar dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. Türkiye’de de Bodrum’dan İstanbul’a varana dek birçok otel ve Restoranın mutfak şefliğini yaptı.

2018 TÜRES tarafından düzenlenen Türkiye Lezzet Ödüllerinde 500 bin kişinin üzerinde halk oylaması sonucunda En iyi Şef Ödülü,

2012 Dünya Aşçılar Olimpiyatları Gümüş Madalya

Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Captan

Euroturkchefs Culınary Team Takım Kaptanlığı

Berlin -Almanya

Dünya Aşçılar olimpiyatları A kategorisi Dünya

2008 Üçüncülüğü - Erfurt – Almanya

Euroturkchefs Team Merit diploma Takım Halinde

Erfurt – Almanya

Oteller arası Amasya Osmanlı Saray yemekleri yarışması

1988–2008 Merit diploma Amasya- Türkiye

İstanbul Mutfak Ensitüsü Chef Düello –İstanbul -

Chef 8 Organizasyonu Mansiyon- Ankara

Lezzet fırtınası gurme Ritüeli – Wow Hotels – İstanbul

 
Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...