HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bir 'Masal' gibi… Balerinlikten oyunculuğa

Düzenleyen: /
Bir 'Masal' gibi… Balerinlikten oyunculuğa
​Nefes Nefese Ve Bodrum Masalı Dizileri, Oyuncu Ezgi Şenler , Haber

MAGAZİN Haberleri

​Nefes Nefese ve Bodrum Masalı dizileriyle tanıdığımız oyuncu Ezgi Şenler bir dergiye konuştu...

Şenler, oyunculuğa nasıl başladığını ve gelecek ile ilgili planlarını şu sözlerle anlattı...

* Babam tarafımdan ailemin yarısı Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nda; halalarımdan biri balerin, diğeri tiyatrocu, kuzenlerim çellist, kemanist.

* 3 yaşında bale eğitimine başladım ve daha sonra 12 yaşımda Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’nı kazandım. Halen konservatuvar 4. sınıf öğrencisiyim.

* 3 yaşından beri bale yaptığım ve okulunu okuduğum için profesyoneldim. Eğitim verebilecek seviyeye geldiğimde çocukları ve eğitmenliği çok sevdiğim için bale dersleri vermeye başladım.

* Oyunculuk aklımda vardı ama nereden başlayacağımı bilmiyordum. Bodrum Masalı için deneme çekimine gittim ve kabul edildim. Bir anda yepyeni bir dünyada, sevdiğim işi yaparken buldum kendimi.

* Oyunculuğu bırakmam artık, bu mesleğin benim mesleğim olduğunu anladım ve baleden daha çok sevdim.

* Mesleğimle ön planda olmak ve iyi bir oyuncu olmak istiyorum. Yurt dışında ve burada çeşitli eğitimler almak istiyorum. Bir müzikalde oynamak en büyük hayallerimden biri. Başka bir hayalim daha var; bale okulu açmak...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...