HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ali Sunal'dan duygulandıran Ayşen Gruda mesajı!

Düzenleyen: /
Ali Sunal'dan duygulandıran Ayşen Gruda mesajı!
Ali Sunal, Haber

MAGAZİN Haberleri

Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, 74 yaşında hayatını kaybeden Ayşen Gruda için sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj ile takipçilerini duygulandırdı.

Kemal Sunal oğlu ünlü oyuncu Ali Sunal, hayatını kaybeden Ayşen Gruda paylaşımıyla duygulandırdı.

TAKİPÇİLERİNİ DUYGULANDIRDI

Ünlü oyuncu Ali Sunal Instagram hesabından , Ayşen Gruda ile babası Kemal Sunal'ın birlikte çektirdikleri Çöpçüler Kralı filmine ait fotoğrafı paylaşarak "Yanına geliyor iki gözünün çiçeği..." notunu ekledi. Sunal bu paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı. Paylaşıma yorum yapan bir takipçisi, "Allah babanıza da Ayşen Gruda'ya da rahmet eylesin." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Unutulmaz film unutulmaz Allah rahmet eylesin." yorumunu yaptı.

Ali Sunal'dan duygulandıran Ayşen Gruda mesajı!

"CANIM ACIYOR"

Ünlü oyuncu Ali Sunal Ayşen Gruda'nın ölümünün ardından acısını dile getirerek, "Canım acıyor. Ne yazacağımı bilemiyorum. Ayşen ablam, canım, kıymetlim, hayran olduğum benim. Yaramaz çocuk ablam mekanın cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...