Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökçe Bahadır'ın konser ücreti belli oldu

Düzenleyen:
Gökçe Bahadır'ın konser ücreti belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Oyunculuğa ara vererek albüm çıkaran ve geçtiğimiz hafta ilk konserini İstanbul'da veren Gökça Bahadır'ın bir gecelik sahne ücreti ortaya çıktı.

En son Ufak Tefek Cinayetler'de rol alan Gökçe Bahadır, dizisi final yapınca Aykut Gürel'den gelen teklifi kabul etmiş, bir pop albümü çıkarmıştı.

İlk konserini geçen hafta Ataşehir'deki DasDas'da veren ve sınavı başarıyla geçen Gökçe Bahadır'ın bir gecelik sahne ücreti ortaya çıktı.

KONSER ÜCRETİ BELLİ OLDU

Posta'da yer alan habere göre; ilk konserinde dans gösterisi ve sesiyle takipçilerinden tam not alan Gökçe Bahadır'ın bir konserden 100 bin TL aldığı öğrenildi. Oyuncu, dizilerden de bölüm başına 70 bin TL alıyordu.

İLK KONSERİNDE GÖZ DOLDURDU

Gökçe Bahadır, ilk konser gecesinde birden fazla elbise giyerek göz doldurdu. Oyuncuyu bu mutlu gününde yakın dostları Cansu Tosun, İdil Fırat ve eşi Mert Fırat onu yalnız bırakmadı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Gökçe Bahadır, "Hiçbir şekilde oyunculuğu bırakmak gibi bir niyetim yok" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...