HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gururbey, dünya starlarının da takibine girdi

Düzenleyen: /
Gururbey, dünya starlarının da takibine girdi
Gururbey, Haber

MAGAZİN Haberleri

Terör gaziliğinden, Guinness rekorlar kitabına giden yolda Türkiye'nin gururu olan Gururbey, şimdi başarısının keyfini yaşıyor.

Tek nefeste dünyanın en uzun şarkı söyleyeni, dünyanın en bas sesi ve dünyanın en güçlü bas sesi olarak GUİNNESS rekorlar kitabına girmeyi başaran Gururbey, dünya starlarının da takibine girdi. Madonna, Jennifer Lopez, Asala, Yusuf İslam gibi birçok ismin stüdyo çalışmalarında sesiyle destek olurken sahnede vokalistliklerini de yaptı. Kendi şarkılarıyla adını ülkemizde ve tüm dünyada duyurmayı başaran Gururbey, 1 yıl gibi sürede 135 konsere imza attı. Sessiz ve derinden müzik hayatını yürüten Guinness rekortmenimiz, sesinin gücüyle kendini kabul ettirdi. Yoğun konser çalışmaları nedeniyle yurt dışında yaşayan Gururbey, vereceği 4 konser için Türkiye’ye geldi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...