Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Usta oyuncu Salih Kalyon, Çukur dizisine veda etti

Düzenleyen:
Usta oyuncu Salih Kalyon, Çukur dizisine veda etti

MAGAZİN Haberleri

Çukur dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde oğlu Ali Çoban'ı düşmanı Ebu Kaysar'ı öldürmek için gönderen Yavuz Çoban, kendi tuzağına düşerek hayatını kaybetti. Diziye konuk oyuncu olarak katılan Salih Kalyoncu, dün akşam yayınlanan bölümle diziye veda etti.

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur, dün akşam 75'inci bölümüyle ekrana geldi. Aliço'nun gizemli babası Yavuz Çoban, hiç beklemediği bir olay yaşadı. Dizide Aliço'nun babasını oynayan Yavuz Çoban, uzun zamandır peşinde olduğu Ebu Kaysar'ı öldürmek isterken tuzağa düştü.

DİZİYE VEDA ETTİ

Yavuz Çoban, 20 yıldır peşinde olduğu düşmanı Ebu Kaysar'ı öldürmesi için oğlu Aliço'yu görevlendirdi. Ancak bombalı saldırıdan kurtulan Ebu Kaysar, bu defa Yavuz'un evine saldırı düzenledi.

Çukur son bölümde, usta oyuncu Salih Kalyoncu'nun canlandırdığı Yavuz Çoban karakteri öldü. Salih Kalyon ise konuk oyuncu olarak katıldığı Çukur'a veda etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...