Necip Memili, Didem Dayıcıoğlu ile evlendi (Didem Dayıcıoğlu kimdir?)

Düzenleyen:
Necip Memili, Didem Dayıcıoğlu ile evlendi (Didem Dayıcıoğlu kimdir?)

MAGAZİN Haberleri

Çukur dizisinde başrol oynayan Necip Memili, bir süredir birlikte olduğu mücevher ve saat editörü Didem Dayıcıoğlu ile evlendi. Apar topar evlenen çiftin nikahına katılan Defne Samyeli, mutlu haberi Instagram hesabından duyurdu. Peki Didem Dayıcıoğlu kimdir?

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Cumali karakterini oynayan Necip Memili, dün yakın dostlarının katıldığı törenle evlendi. Bir süredir birlikte olduğu mücevher ve saat editörü Didem Dayıcıoğlu ile evlenen Memili'yi oyuncu arkadaşları da yalnız bırakmadı.

MUTLU HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Ortaköy'de bir oteldeki nikah törenine çiftin yakın dostları Defne Samyeli, Aras Bulut İynemli, Rıza Kocaoğlu ve Caner Cindoruk da katıldı. Defne Samyeli nikahtan fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Necip Memili evlilik haberini çekilen bir fotoğrafla duyururken altına "bir ömre bedel" notunu yazdı. Nikaha katılan Caner Cindoruk ise törende çekilen fotoğrafları "Gülümsemeyi unutmayın sakın, bir ömür" notuyla paylaştı.

Necip Memili, Didem Dayıcıoğlu ile evlendi (Didem Dayıcıoğlu kimdir?)

YENİ YILI ROMA'DA KARŞILAMIŞLARDI

Didem Dayıcıoğlu, dünyaca ünlü bir moda dergisinde editörlük yapıyor. Yılbaşında sevgilisi ile Roma'ya giden Necip Memili, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına "aşk..." notunu düşerek ilişkilerini takipçilerine duyurmuştu.

DİDEM DAYICIOĞLU KİMDİR?

Didem Dayıcıoğlu, gerçekleştirdiği evliliğin ardından magazin dünyasının odak isimlerinden birisi oldu. Ünlü bir moda dergisinde editörlük görevini üstlenen Didem Dayıcıoğlu, daha önce dizi ve filmlerde sanat yönetmenliği yapmıştır. Peki, Didem Dayıcıoğlu kimdir? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Didem Dayıcıoğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra dizi ve filmlerde sanat yönetmeni asistanlığı yaptı. Dijital yayıncılıkla başlayan editörlük kariyerine Vogue dergisinin internet sitesinde devam etti. 2013’ten bu yana Vogue Türkiye’de mücevher ve saat editörlüğü görevini sürdürüyor.

Didem Dayıcıoğlu, 20 Ocak 2020 tarihinde Necip Memili ile hayatını birleştirmiştir.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...