Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yasemin Sakallıoğlu “Zengo” filmi ile güldürmeye hazırlanıyor

Düzenleyen:
Yasemin Sakallıoğlu “Zengo” filmi ile güldürmeye hazırlanıyor

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medyada çektiği komik videolarla adından söz ettiren ve bu başarısını televizyon dizilerine taşıyan ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu bu kez senaryosunu kendisinin yazdığı “Zengo” filmi ile beyazperde de güldürmeye hazırlanıyor.

Çekimleri geçtiğimiz yıl Ağustos ayında tamamlanan yapımcılığını ve yönetmenliğini ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın yaptığı Yasemin Sakallıoğlu’nun başrolünde oynadığı “Zengo” filminde Dilşah Demir, Semih Varol ve Ece İrtem gibi oyuncular da rol alıyor.

Zengo, ünlü bir modacı olmanın hayalini kuran ve kendisini büyük bir rekabetin içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Film 6 Mart’ta tüm sinemalarda vizyona giriyor.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, youtube kanalından filmin fragmanını paylaşmasından kısa süre sonra fragman kısa sürede en çok izlenen videolar arasına girmeyi başardı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...