Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Enkaz üzerinde verilen pozlar linç edildi

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
Enkaz üzerinde verilen pozlar linç edildi

MAGAZİN Haberleri  / HABER MERKEZİ

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Itır Esen'in kendisiyle aynı ismi taşıyan yeğeni Itır Esen ve AKUT Vakfı’nın yeni projesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Itır Esen'in kendisiyle aynı ismi taşıyan yeğeni Itır Esen ve AKUT Vakfı’nın yeni projesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeşilçam’ın usta oyuncusu Itır Esen'in kendisiyle aynı ismi taşıyan yeğeni Itır Esen ve AKUT Vakfı’nın yeni projesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Miss Turkey 2017 yarışmasıyla adını duyuran Esen, sosyal medya sayfasından bir video paylaşarak AKUT Vakfı ortaklığında depreme farkındalık oluşturmak için bir projede yer aldığını takipçilerine duyurdu. Ancak Esen,  yıkılan evlerin enkazı üzerinde adeta bir podyumdaymışçasına verdiği pozlar üzerine sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri oklarının hedefi haline geldi.  Instagram’dan paylaştığı çekimlerden bir videoya sosyal medya kullanıcılarından “İnsanların vefat ettiği enkazların üstünde poz vermek nedir?”, “Tek kelimeyle vicdansızsınız. İnsanların acıları üzerinden prim kasmak hangi ahlaka sığar?” yorumları geldi. Bunun üzerine paylaşımını hemen kaldıran Esen, sessizliğini korumayı sürdürüyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...