Eski eşten Özcan Denize şok suçlama

Düzenleyen:
Eski eşten Özcan Denize şok suçlama

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile 2019 yılında anlaşmalı olarak boşandığı çocuğunun annesi Feyza Aktan arasında sular durulmuyor. Aktan, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek eski eşi ile abisi Ercan Deniz hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hürriyet’in haberine göre Aktan, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığı iddiasıyla Deniz hakkında ‘zincirleme şekilde kasten yaralama’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından, abisi Ercan Deniz hakkında da ‘konut dokunulmazlığının ihlali’, ‘zincirleme şekilde yaralama’, ‘tehdit’, ‘hakaret’ ve ‘devletin kurum ve organlarını aşağılama’ suçlarından şikâyetçi oldu.

‘YÜZÜNDE SİGARA SÖNDÜRÜRÜM’
Mahkeme Deniz ve abisi hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı verdi. Özcan Deniz'in kendisini, "Polisi ararsan yüzünde sigara söndürürüm" diyerek tehdit ettiği iddiasının yer aldığı Aktan’ın suç duyurusu dilekçesinde şu iddialara yer verildi:
“Feyza Aktan’ın hamile olduğu dönemde Özcan Deniz, evlenmeden önce bir evlilik sözleşmesi yapmak istedi. Sözleşmede, Aktan’ın evlilik birliğinden doğmuş olan ve doğacak tüm haklarından feragat ettiği, bir katkı payı talep etmeyeceği gibi hükümler yer almaktaydı. 25 Ocak 2018’de Deniz’in, Aktan’ı eski sevgilisi Buse Narcı’yla aldattığı haberleri çıktı. Deniz, evi terk edip arkadaşına giden Aktan’ı tehditle eve getirip kapıyı kilitledi. Aktan kurtulmaya çalıştı, ancak Deniz boğazına yapışarak tokatlar attı ve kafasına vurdu. Hamile olan Aktan’ı karnının üstüne gelecek şekilde yere itekleyen Deniz, ‘Abimdeki silahı alacağım, ikimizi de öldüreceğim’ diyerek oradan ayrıldı.” Deniz ile ağabeyi iddiaların asılsız olduğunu bildirerek karara itiraz etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...