Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor'da bir diskalifiye daha! Meryem adaya veda etti

Düzenleyen:
Survivor'da bir diskalifiye daha! Meryem adaya veda etti

MAGAZİN Haberleri

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışması Surivor 2021'de Cemal Hünal'ın ardından yeni bir diskalifiye daha yaşandı. Survivor Türkiye'de Ünlüler takımında yarışan Meryem, sakatlığı nedeniyle adaya veda etmek zorunda kaldı.

TV8'in sevilen yarışması Survivor'da üst üste diskalifiye şoku yaşanıyor. Geçen hafta Cemal Hünal, sağlık sorunlarından ötürü yarışmaya devam edemedi ve adaya veda etti. Acun Ilıcalı, önceki sezonda yarışan Meryem'in dizinin sakatlanması ve operasyon geçirecek olması nedeniyle de diskalifiye olacağını açıkladı.

"SURVİVOR'A DEVAM ETME ŞANSI YOK"

Kararın açıklanması sırasında konseyde duygusal anlar yaşanırken Acun Ilıcalı, Meryem'in uzun süredir yarışamadığını ve bu sürede yarışma doktorunun ciddi çalışma yaptığını belirtti. Meryem'ın sakatlığının ciddi olduğunu belirten Ilıcalı, "Doktorumuzla bu sabah bir kez daha konuştum. Meryem'in sol dizinde problem var. Adada kalması için şartları zorladık ama doktorun raporuna göre Survivor'a devam etme şansı yok, operasyon olması gerekiyor." dedi.

"ŞAKA GİBİ"

Acun Ilıcalı'nın bu kararı duyurmasının ardından konseyde duygusal anlar yaşanırken Meryem diskalifiye kararına "Şaka gibi" tepkisini gösterdi. Meryem sözlerinin devamında iki yıl üst üste aynı talihsizliği yaşadığını belirtti.

Diskalifiye kararının açıklanmasının ardıdan takım arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

SURVİVOR MERYEM KASAP KİMDİR?

Kasap, 1 Mayıs 1992 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi. Ailedeki 3 çocuktan en küçüğü olan Meryem Kasap, ilkokulda okurken 3 yıl tiyatroyla ilgilendi. Sporla tanışması lise yıllarında başladı. Lise takımında 2 yıl hentbol oynadı. Daha sonra bireysel spor yapma kararı aldı ve atletizme yöneldi. Bu spora ilk olarak sırıkla yüksek atlama branşıyla başladı. 2-3 yıl bu branşı yaptıktan sonra yaşadığı bir sakatlık sonucu branş değiştirmek zorunda kaldı ve 400 metre branşına geçti. Bu dönem içinde lise öğrenimini tamamladı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulunu kazandı. Eğitim ve spor hayatını aynı anda yürüten başarılı sporcu, 400 metrede 1 yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı ve milli takıma seçildi. Devam eden yıllar içinde bu başarıları devam etti ve Türkiye'yi sayısız şampiyonalarda temsil etme fırsatı yakaladı. Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası'nda madalya kazandı. Bu süreç içinde lisans öğrenimini tamamladı ve mezun oldu. 12 yıllık spor hayatının, 8 yılı milli takım sporcusu olarak elit bir düzeyde geçti. Şu an hala aktif spor hayatına devam ederken diğer yandan fitness eğitmenliği ve kişisel antrenörlük yapıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...