Otomobilinde uyuşturucu bulunan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar serbest bırakıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Otomobilinde uyuşturucu bulunan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar serbest bırakıldı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Otomobilinde uyuşturucu bulunan oyuncu Ayşegül Çınar ve beraberindeki iki kişi çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Beylikdüzü’nde önceki gün arkadaşlarla birlikte bir mekanda eğlenen dizi oyuncusu Ayşegül Çınar (22), daha sonra Etiler'deki evine gitmek için otomobiliyle yola çıkmıştı. Çınar Bebek Cevdet Paşa Caddesi üzerinde seyrettiği esnada ihbar üzerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durduruldu. Çınar ve arkadaşı Nimet Y. polis ekipleri tarafından dışarıya davet edildikten sonra otomobilde arama yapıldı. Yapılan aramalarda aracın bagaj kısmında 22 parça toplamda 15 gram esrar, 5 parça da toplamda 4 gram eroin ele geçirildi. Uyuşturuculara el konulmasının ardından Çınar ve arkadaşı gözaltına alınarak Beşiktaş Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.

Emniyette birbirlerini suçladılar
Gözaltına alınmalarının ardından ifadesi alınan Çınar, uyuşturucu maddelerden bilgisi olmadığını belirterek bir süre önce ayrıldığı eski sevgilisinin araca koyduğunu iddia etti. Arkadaşı Nimet Y. ise ifadesinde maddelerden haberi ve ilgisi olmadığını söylediği öğrenildi. Bunun üzerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çınar’ın eski sevgilisi Furkan Ç.’yi de gözaltına aldı.

Adli işlemleri yapılarak adliyeye sevk edildi
Gözaltına alınan inşaat işi yapan Furkan Ç. ise ifadesinde uyuşturucuları koymadığını iddia etti. 3 şüpheliye ifadelerinin alınması ve sorgulanmalarının ardından “uyuşturucu madde ticareti ve imal” suçundan adli işlem yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler, hastanede sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Serbest bırakıldı
Ayşegül Çınar ve beraberindeki iki kişi çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...