Genç oyuncu İlayda Alişan'ın hüzünlü hikayesi! 9 yaşındayken annesini kaybetmiş

Düzenleyen:
Genç oyuncu İlayda Alişan'ın hüzünlü hikayesi! 9 yaşındayken annesini kaybetmiş

MAGAZİN Haberleri

Masumiyet dizisinde şiddet mağduru genç kadını canlandıran İlayda Alişan, son verdiği röportajda hayatının bilinmeyenlerini anlattı. 9 yaşında annesini kanserden dolayı kaybettiğini söyleyen oyuncu, "Ablam bana gözü gibi bakıp annelik yaptı" ifadelerini kullandı.

Masumiyet dizisinde Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ ve Serkay Tütüncü gibi isimlerle başrolü paylaşan İlayda Alişan, Hürriyet'e verdiği röportajda hayatının kırılması noktasını, oyunculuk serüvenini ve aşka olan bakışını anlattı.

"9 YAŞINDAYKEN ANNEMİ KAYBETTİK"
"Çocukluğuna dair ilk hatırladığın şey ne?" sorusu üzerine yürek burkan hayat hikayesinden bahseden oyuncu, "Ben 6-7 yaşlarındayken annemin beni okula uğurlamak için uyandırdığı ve yumurta pişirdiği bir an geldi aklıma. Sık sık gözümün önüne gelir. Mutlu bir çocuktum. Yarım ama mutlu bir ailede büyüdük.Annemi ben 9 yaşımdayken kanserden kaybettik. Ablacığım var, bana gözü gibi bakan, annelik eden... Babam (Remzi Alişan) gazeteciydi, yıllarca Hürriyet'te çalıştı. Şefkatiyle bizi sarıp sarmaladı, sevgiyle eğitti. Sıcacık bir yuvamız vardı, hala da öyle" diyerek sevenlerini duygulandırdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...