Burcu Özberk'ten anlamlı hareket! Gelirini bağışlayacak

Düzenleyen:
Burcu Özberk'ten anlamlı hareket! Gelirini bağışlayacak

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Burcu Özberk, orman yangını nedeniyle evini kaybeden bir aileye beyaz eşya yardımında bulunacağını ve başrolünde yer aldığı dizinden kazandığı bir bölümlük ücretini ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını açıkladı.

Türkiye'yi etkisi altına alan orman yangınlarını söndürme çalışmaları havadan ve karadan sürdürülüyor. Yangınlarda evini kaybeden afetzedeler için ise birçok ünlü isim harekete geçti. 

BURCU ÖZBERK'TEN ANLAMLI HAREKET

Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları ve Afili Aşk gibi birçok dizide rol alan ve şu anda Aşk Mantık İntikam dizisinde başrol oyuncusu olan 32 yaşındaki Burcu Özberk de bu isimlerden birisi oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan sevilen oyuncu, yangında evini kaybeden bir aileye yardım edeceğini açıkladı.

Özberk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: Bugünlerde ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Ormanlarımız, evlerimiz, canlarımız yanıyor. Herkes gibi tarifsiz üzüntü içindeyim. Yüreğim ağzımda yangınların bir an önce sönmesini beklerken böyle günlerde dayanışma göstermemizin de önemini anlıyorum. Tabi ki tüm yaraları sarmayacak, giden gelmeyecek ama kardeşlerimizin yanında olmak çok kıymetli. Ben de AHBAP Derneği aracılığıyla yangında evi yanan bir aileye beyaz eşya desteğinde bulunacağım ve oynadığım dizinin bir bölüm ücreti ile destek sağlayacağım. Gelin yaralarımızı hep beraber saralım..

Burcu Özberk'ten anlamlı hareket! Gelirini bağışlayacak

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...