MasterChef Türkiye’de Sergen ve Şükrü birbirine giriyor!

Düzenleyen:
MasterChef Türkiye’de Sergen ve Şükrü birbirine giriyor!

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye’nin bu akşam haftanın ilk takım dokunulmazlık oyununu oynanacak. Yayınlanan fragmanda sinirlenen Şükrü, yapılan yemeği eleştiren Sergen’in üzerine yürüyor. Bir anda tüm yarışmacılar birbirilerine giriyor.

MasterChef Türkiye’nin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kırmızı ve mavi takım yeni bölümde takım dokunulmazlığı için kıyasıya mücadele edecekler.

İKİ TAKIM BİRBİRİNE GİRİYOR

Karadeniz mutfağından yemeklerin yapılacağı yeni bölümde gerilim de artıyor. Rakip takımlarda yarışan Sergen ve Şükrü, tatlı yüzünden birbirine giriyor. Mavi takımdan Sergen, kırmızı takımın tatlısını "Onlarınki muhacir sütlacı gibi olmuş" diyerek eleştiriyor. Eleştiri karşısında sessiz kalamayan kırmızı takımdan Şükrü ise "Kendini öv de karşındakini kötüleme" diyerek tepki gösteriyor.

MasterChef Türkiye’de Sergen ve Şükrü birbirine giriyor!

SERGEN’İN ÜZERİNE YÜRÜYOR

Çıkan gerilimin ardından sinirlerine hakim olamayan Şükrü, "Sen her türlü şımarıklığı yapabilirsin de burada o hareketi ben sana daha yaptırmam haberin olsun" diyerek Sergen'in üzerine yürüyor. Sergen'in "Yalakalık yapacaksın diye beni orada ezdiremezsin" diyerek yerinden kalkmasıyla ortalık bir anda karışıyor. Araya giren takım yarışmacıları birbirinin üzerine yürüyen Sergen ve Şükrü'yü ayırıyor.

MasterChef Türkiye’de Sergen ve Şükrü birbirine giriyor!

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...