Milli futbolcu Ozan Tufan baba oluyor

Düzenleyen:
Milli futbolcu Ozan Tufan baba oluyor

MAGAZİN Haberleri

Fenerbahçe'den İngiltere ekibi Watford'a transfer olan milli futbolcu Ozan Tufan'ın eşi Rojin Tufan, hamile olduğunu açıkladı.

Uzun süre Fenerbahçe forması giydikten sonra kiralık olarak Premier Lig ekibi Watford'un yolunu tutan milli futbolcu Ozan Tufan'ın eşi Rojin Tufan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu açıkladı.

6 AYLIK HAMİLE

Mart ayında Ozan Tufan'la hayatını birleştiren Rojin Tufan, mutlu haberi sosyal medya hesabından verdi. Instagram hesabından fotoğrafını paylaşan Rojin, bebek emojisi kullanıp "Sürpriz" notunu düştü. 6 aylık hamile olduğunu açıklayan Rojin'in paylaşımını Ozan Tufan da kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Milli futbolcu Ozan Tufan baba oluyor

NİKAH ŞAHİTLERİ KOÇ VE BELÖZOĞLU OLMUŞTU

Ozan Tufan ile Rojin Tufan çiftinin nikah şahitliğini Ali Koç ve Emre Belözoğlu yapmıştı. 2015 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Ozan Tufan, sezon başında Premier Lig ekibi Watford'a transfer oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...