HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Maske Kimsin Sen'de şövalye ortaya çıktı, kimliği şaşırttı

Düzenleyen: /
'Maske Kimsin Sen'de şövalye ortaya çıktı, kimliği şaşırttı
Ender Saraç, Maske Kimsin Sen, Şövalye, Haber

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen yarışmacı 'Maske Kimsin Sen?'de her hafta bir yarışmacının kimliği ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçen hafta 'iskelet'in Keremcem çıkması ile şaşkına uğratan yarışmada bu hafta maskesini açan kişi ise 'şövalye' oldu.

Birbirinden ünlü isimlerin kimliklerini gizleyerek maske ile performans sergilediği yarışma 'Maske Kimsin Sen?'de heyecan Cumartesi ve Pazar akşamları devam ediyor. Jüri üyeliğini Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un yaptığı ve Tansel Öngel'in sunduğu programda maskenin altındaki ünlü isimleri tahmin etmek gün geçtikçe zorlaşıyor.

Yayınlandığı ilk günden bu yana hem eleştiri oklarının hedefinde olan hem de diğer yandan beğeni toplayan programın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde birbirinden güzel performanslar sergilendi. Performanslar sonrası yapılan oylamada 'şövalye' maskesini çıkarması gereken yarışmacı oldu.

'Maske Kimsin Sen'de şövalye ortaya çıktı, kimliği şaşırttı

'ŞÖVALYE' ENDER SARAÇ ÇIKTI

Bölümde 25 kiloya yakın kostümü ile horon tepen şövalye maskesini indirdi ve yarışmacının Ender Saraç olduğu ortaya çıktı. Verilen ipuçlarından yola çıkan jüri üyeleri birçok isim tahmininde bulunmuş, Eda Ece ve Melis Sezen şövalyenin Ender Saraç olabileceğini belirtmişti. Jüri üyeleri daha önce şövalye için Canan Karatay tahmininde de bulunmuştu.

Yarışmacının 63 yaşındaki Ender Saraç çıkması sonrası sosyal medya takipçilerinden bazıları şu yorumlarda bulundu:

"Ender Saraç 25 kiloluk kostümle horon oynadı. Verdiği bilgilerin doğruluğundan güvenilirliğinden tamamen emin oldum bütün videolarını izlemeye gidiyorum.

Adam o yaşta neler yapıyor ben gece baş ucumdaki suyu içmeye eriniyorum.

63 yaşında 25 kg ile horon tepti...

Şaka gibi bir şey ya inanamadım."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...