Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatma Girik'in cenaze töreni detayları belli oldu

Düzenleyen:
Fatma Girik'in cenaze töreni detayları belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Usta oyuncu Fatma Girik'in cenaze töreni detayları belli oldu. Girik'in cenazesinin Teşvikiye Camii'nde düzenlenecek törenin ardından Bodrum'da toprağa verileceği öğrenildi.

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Fatma Girik, sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Girik'in ölüm nedeninin koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği olduğu açıklandı. Fatma Girik'in cenaze detayları belli oldu. Usta oyuncu için yarın Teşvikiye Camii’nde tören düzenlenecek. Girik'in naaşı daha sonra Bodrum'da toprağa verilecek.

BÜYÜK BİR UĞURLAMA İSTEMİYORUM

Girik bir süre önce cenazesiyle ilgili; ' Neticede robot değilim bir canlıyım, bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh’a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin' açıklamalarından bulunmuştu.

Usta sanatçı cenaze töreni ile ilgili yaptığı açıklamada sessiz sedasız uğurlanmak istediğini belirterek;  'Öldüğümde öyle büyük bir uğurlama ya da tören istemiyorum. Gülriz Sururi gibi sessiz sedasız çekip gitmek istiyorum' demişti.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...