Fatma Girik'i anma törenleri ertelendi

Düzenleyen:
Fatma Girik'i anma törenleri ertelendi

MAGAZİN Haberleri

Dün hayatını kaybeden Yeşilçam’ın usta ismi Fatma Girik için Şişli Belediyesi ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacak törenler olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi.

Usta oyuncu Fatma Girik dün sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Covid 19’a bağlı zatürre tedavisi gören Girik'in çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybettiği açıklandı.

OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE İPTAL EDİLDİ

Ünlü sanatçı için bugün anma töreni gerçekleştirileceği açıklanmıştı ancak törenler olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal oldu. Şişli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Bugün saat 10.00'da Şişli Belediyesi önünde, ardından 11.00'de Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılması planlanan Fatma Girik'i Anma Töreni olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmiştir. Tören tarihi daha sonra sizlerle paylaşılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Fatma Girik'i anma törenleri ertelendiŞişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ise benzer bir paylaşımda bulunarak, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın yapılacak Fatma Girik Anma Törenimiz maalesef ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kıymetli Başkanım, yoldaşım Fatma Girik'in cenaze töreniyle ilgili bilgilendirmeyi önümüzdeki günlerde sosyal medya hesaplarımdan sizlerle paylaşacağım” açıklamasını yaptı.

“BÜYÜK BİR UĞURLAMA İSTEMİYORUM”

Öte yandan Fatma Girik'in cenaze detayları da belli oldu. Usta oyuncu için Teşvikiye Camii’nde tören düzenlenecek. Girik'in naaşı daha sonra Bodrum'da toprağa verilecek.

Girik bir süre önce cenazesiyle ilgili; "Neticede robot değilim bir canlıyım, bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh’a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin" açıklamalarından bulunmuştu.

Usta sanatçı cenaze töreni ile ilgili yaptığı açıklamada sessiz sedasız uğurlanmak istediğini belirterek; "Öldüğümde öyle büyük bir uğurlama ya da tören istemiyorum. Gülriz Sururi gibi sessiz sedasız çekip gitmek istiyorum" demişti.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...