Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü şovmen Okan Karacan’dan çarpıcı iddia: Defne Joy Foster, FETÖ kurbanı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ünlü şovmen Okan Karacan’dan çarpıcı iddia: Defne Joy Foster, FETÖ kurbanı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Şovmen Okan Karacan, katıldığı bir programda ağzı açık bırakan açıklamalarda bulundu. Karacan, Defne Joy Foster'ın Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kurbanı olduğunu iddia etti ve ölümünün araştırılması gerektiğini vurguladı.

Okan Karacan’ın Defne Joy Foster hakkında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Seren Serengil, Arto, Bircan Bali'nin konuğu olan Karacan, kendine yapılan komployu anlattı.

“FETÖ DENEN İLLET BİZİM DE ÜSTÜMÜZDEN GEÇTİ”

TRT'de program yaparken nasıl alaşağı edildiğini anlatan Karacan, "FETÖ denen illet bizim de üstümüzden geçti" dedi. Daha sonra olayların iç yüzünü anlatan Karacan, yasaklı madde kullandıkları iddia edilen isimlerin hepsinin FETÖ yüzünden işlerinden atıldığını, kendisinin de görülen dava sonucu beraat ettiğini söyleyerek, sorumlular ile mahkemede hesaplaşacağını anlattı.

Ünlü şovmen Okan Karacan’dan çarpıcı iddia: Defne Joy Foster, FETÖ kurbanı

“DEFNE JOY FOSTER FETÖ KURBANI”

2 Şubat 2011 tarihinde hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın da FETÖ kurbanı olduğunu iddia eden Karacan, o dönem başarılı işler yaptıklarını, Defne Joy Foster'ın nasıl öldüğünün araştırılması gerektiğini söyledi.

Ünlü şovmen Okan Karacan’dan çarpıcı iddia: Defne Joy Foster, FETÖ kurbanıDEFNE JOY FOSTER NEDEN ÖLDÜ?

Sihirli Annem dizisinde Eda karakteri ile tanınan oyuncu Defne Joy Foster'ın ölümü sevenleri ve sanat camiasını derinden üzmüştü. 2 Şubat 2011’de hayatını kaybeden oyuncunun ölüm nedeni epey merak edilmişti. Ünlü oyuncunun ölmeden birkaç dakika önce, 'Benim astımım tuttu, nefes alamıyorum' dediği ve 112 acil ambulansı gelmeden hayatını kaybettiği söylenmişti.  Defne Joy Foster'ın ölüm raporu, Adli Tıp kurumu tarafından "Astım, alkol ve ilaçlar reaksiyon oluşturarak müşterek nedenle ölüme neden olmuş" şeklinde açıklanmıştı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...