Eşinin ölümüyle yıkılan Ece Erken'in ilk sözleri: Ben buna nasıl dayanacağım

Düzenleyen:
Eşinin ölümüyle yıkılan Ece Erken'in ilk sözleri: Ben buna nasıl dayanacağım

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Erken’in ölüm haberinden sonra yıkıldığını söyleyen yakın arkadaşı Bircan Bali, programında "Ece'ye ulaşamıyorum ama annesine 'Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım' demiş" şeklinde konuştu.

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde bir balıkçıda silahlı saldırıya uğradı. Olay yerinde hayatını kaybeden Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü Ece Erken’i adeta yıktı. Eşinin ölüm haberini aldıktan sonra sakinleştiricilerle ayakta duran Ece Erken’in evinde kendine gelmeye çalıştığı öğrenildi.

“BEN ONU ÇOK SEVİYORUM, NASIL DAYANACAĞIM”

Yakın arkadaşı Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz programında Ece Erken'in sağlık durumundan bahsetti. Erken'in sakinleştiricilerle ayakta durduğunu belirten Bali, "Ece'nin annesiyle konuştum. 'Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım' demiş. Ece, oğlu Eymen'in odasında ağlayarak uyuyakalmış. 'Nasıl yaşayacağım anne bilmiyorum' diyerek ağlamış. Eymen de biz yarın Bodrum'a gideceğiz Şafak abiyle demiş. Çocuk daha bilmiyor tabii."

Eşinin ölümüyle yıkılan Ece Erken'in ilk sözleri: Ben buna nasıl dayanacağımEce Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu, çok az sayıda davetlinin katıldığı törenle 28 Haziran 2021'de evlenmişti.

“HER ŞEY GERİDE KALSIN”

Öte yandan Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir süre önce sessiz sedasız evlenen Ece Erken'in yılbaşı paylaşımı Twitter'da gündem oldu. Yılbaşında ünlü avukatın çocukları ve kendi çocuğuyla birlikte pozunu paylaşan sunucu, paylaşımın altına şu notu yazdı:

"Her şey geride kalsın; yepyeni sayfalara umutlu hikâyeler yazalım… 2022’de yıldızımız hep parlasın. Şahane bir yıl dileriz."

Eşinin ölümüyle yıkılan Ece Erken'in ilk sözleri: Ben buna nasıl dayanacağım



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...