Efsane ses sanatçısının son hali üzdü: Sevenlerinden dua istedi

Düzenleyen:
Efsane ses sanatçısının son hali üzdü: Sevenlerinden dua istedi

MAGAZİN Haberleri

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Türk Sanat Müziği ses sanatçısı Gönül Akkor’un son halini paylaştı. Akay, sağlık durumu kötü olan Gönül Akkor’un hayranlarından dua istedi.

Türk sanat müziği sanatçısı 2002 yılında beyin damarlarında tıkanma nedeniyle ameliyat olmuştu. Operasyondan sonra bir daha görüntülenmeyen ünlü sanatçının fotoğrafını Onur Akay paylaştı.

Türk pop müziğinin efsane ismi Kamuran Akkor'un ablası olan Gönül Akkor, son albüm çalışmasını Sezen Aksu'nun ısrarıyla 1994 yılında yapmıştı. Şeker ve tansiyon problemiyle de mücadele eden Akkor, uzun süredir Şile’de yaşıyor.

“O BÜYÜK SESE DUA İSTİYORUM”

Şimdilerde 80 yaşında olan Akkor’un son halini Onur Akay sosyal medya hesabından paylaştı. Sanatçının sağlık sorunları yaşadığının altını çizen yazar, fotoğrafın altına şu notu düştü:

“Türk sanat müziğinin en değerli ismi Gönül Akkor, çok büyük sağlık sorunları yaşıyor ve siz takipçilerimden o büyük sese dua istiyorum.”

GÖNÜL AKKOR KİMDİR?

Gönül Akkor, Türk Sanat Müziği ses sanatçısı. Ankara Radyosu'nda stajyer olarak müzik yaşamına başladı ve kısa süre zarfında memleketin en popüler isimlerinden biri haline geldi. Arka arkaya yaptığı plaklar ile büyük bir başarı elde etti.  Bu başarısını, sahne çalışmalarına da aktardı ve ülkenin en çok aranan assolistlerinden biri konumuna geldi. Birçok plak çıkaran ve ses getiren çalışmalara imza atan Gönül Akkor, 2002 yılında bir beyin kanaması geçirdi. Akkor ameliyat sonrasında halen hatırlama ve konuşma güçlüğü çekmektedir.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...