HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Zeyno Günenç'in acı günü: Babası hayatını kaybetti

Düzenleyen: /
Zeyno Günenç'in acı günü: Babası hayatını kaybetti
Zeyno Günenç, Oyuncu, Magazin Haberleri, Haber

MAGAZİN Haberleri

Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Zeyno Günenç’in babası Bülent Günenç hayatını kaybetti. Aldığı acı haberle yıkılan ünlü oyuncu vefat haberini sosyal medya hesabından paylaştı.

“Dominant teyze Gönül” karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Zeyno Günenç, baba acısıyla sarsıldı. Sevilen oyuncunun babası, yaşama gözlerini yumdu. Ünlü isim, babasının ölüm haberini sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla duyurdu.

"SEN HARİKA BİR BABA OLDUN BİZE"

Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Günenç, altına şu notu düştü:

“Benim canım güzel kalpli Büloş’um canım babam’ı bugün kaybettik. Sen harika bir baba oldun bize. Seni çok seviyorum ve çok özleyeceğim. Yattığın yer incinmesin bitaneciğim. Cenazesi 27 haziran pazartesi Fatih Camii’nde kılınacak ikindi namazını müteakiben Silivrikapı mezarlığı’na defnedilecektir.”

Zeyno Günenç'in acı günü: Babası hayatını kaybetti

Ünlü oyuncunun paylaşımının altına Tamer Karadağlı, Behzat Uygur, Çiçek Dilligil, Pınar Altuğ gibi pek çok isim baş sağlığı mesajı yazdı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...