Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu evlendi! Düğünden ilk kareyi Zuhal Topal paylaştı

Düzenleyen:
Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu evlendi! Düğünden ilk kareyi Zuhal Topal paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamıştı. Çiftin nikah masasına oturacağı tarihin 25 Haziran 2022 olduğu iddia edilmişti.

İlişkisini gözlerden uzak yaşayan Müge Anlı’dan herkes fotoğraf paylaşmasını bekledi. Ancak başarılı isim tek bir kare bile yayınlamadı.

Müge Anlı, 20 Haziran’daki programının canlı yayınında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurmuştu. Anlı’nın “Evlenmeye karar verdim” dediği dakikalarda stüdyoda alkış tufanı koparken evlilik haberi sosyal medyada da çok konuşulmuştu. 

Müge Anlı programında evlilik haberini açıklarken “Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermek istedim. Evlenmeye karar verdim. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismin Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de dua edeceğinize eminim” ifadelerini kullanmıştı.

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun düğün tarihinin 25 Haziran 2022 olduğu iddia edilmişti. Dün ise sosyal medyada ünlü sunucunun basına kapalı bir törenle evlendiği iddia edildi.

Yakın arkadaşı Zuhal Topal’ın yaptığı paylaşım çok konuşuldu. Topal, arkadaşlarıyla bir otelde çektirdiği fotoğrafı yayınlayarak Instagram hesabından "Çok özel biri ve bizim için çok güzel bir geceydi" notunu düştü. Bu fotoğrafın Anlı ve Yüzbaşıoğlu’nun düğününden olduğu konuşuldu.

Öte yandan Müge Anlı’nın sevenleri ünlü sunucudan gelecek bir fotoğrafı bekledi. Ancak nikahtan tek bir kare bile yayınlanmadı.

Bunun üzerine sosyal medya kullanıcıları photoshop kullanarak Müge Anlı’ya gelinlik, Şinasi Yüzbaşıoğlu'na ise damatlık giydirdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler herkesi güldürdü.

İşte ikili için yapılan o paylaşımlar…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...