Ekran macerasını noktalayan Fulya Öztürk’ün yerine gelen isim belli oldu

Düzenleyen:
Ekran macerasını noktalayan Fulya Öztürk’ün yerine gelen isim belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Hayatın içinden hikayelerin ekrana aktarıldığı Fulya ile Umudun Olsun programına programını sunan Fulya Öztürk, aldığı karar ile bir yıllık ekran macerasını noktaladığını ve haberciliğe geri döneceğini açıklamıştı. Fulya Öztürk’ten sonra boşalan koltuk için anlaşma sağlandı.

FOX TV’de ekranlara gelen Fulya ile Umudun Olsun programında Fulya Öztürk, ilk sunuculuk deneyimini yaşamıştı. Öztürk, gündüz kuşağına sürpriz bir giriş yapmıştı. Ancak sevilen isim, programın gidişatına ve kendi geleceğine dair açıklamalarda bulunarak programdan ayrılacağını bildirmişti.

Ünlü isim, artık gündüz kuşağında program yapmamaya karar verdiği belirterek kararının nedenini açıklamıştı.

Öztürk’ün “Aklım, ruhum hep haberde kaldı, yeni sezonda program yapmak istemiyorum” dediği iddia edilmişti. Çıkan haberler sonrası başarılı gazeteci “Pek çok yerde çıkan bu haberler doğrudur, affedin” notuyla bir paylaşım yaparak haberleri doğrulamıştı.

Yaşanan bu gelişmeler sonrası programın sunuculuğunu kimin yapacağı merak edildi. Deneyimli gazetecinin yeri, yeni bir isimle dolduruldu.

Fulya Öztürk’ün yerine bir dönem Fulya ile Umudun Olsun programında da yer alan ünlü psikolog Esra Ezmeci getirildi. Ezmeci, FOX TV’de Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programını sunacak.

Ünlü psikolog programın tanıtımını Instagram hesabından şu ifadelerle paylaştı:

“Tüm ilişki problemlerinizi hep birlikte çözümleyeceğimiz. Esra Ezmeci ile KARŞI KARŞIYA 4 temmuz pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 16:00 da Fox Tv’de."

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...