Ünlü oyuncudan ters köşe: Yeni rolüyle sevenlerini şaşırttı

Düzenleyen:
Ünlü oyuncudan ters köşe: Yeni rolüyle sevenlerini şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

Teşkilat dizisinde ‘Tövbekar’ adlı karaktere hayat veren oyuncu Hakan Boyav, rol aldığı sert karakterin ardından ters köşe yaparak bambaşka bir rolle karşımıza çıktı. Balkan Ninnisi adlı dizide seyircilerin karşısına çıkan oyuncu alışılmadık bir karakteri üstleniyor.

Sanat dünyasının usta isimleri Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın başrolleri Emre Bey ve Merih Öztürk’le paylaştığı 'Balkan Ninnisi'nin ilk bölümü ile 21 Haziran akşamı ekranlara geldi. Dizide seyircilerin karşısına bambaşka bir karakterle çıkan Hakan Boyav şaşırttı.

EZBERLERİ BOZDU

Kurtlar Vadisi Pusu’da Mazhar Yıldıran, Teşkilat’ta Tövbeker karakterlerinden sonra Hakan Boyav, Balkan Ninnisi isimli yeni dizisiyle TRT1 ekranlarına döndü. Dainel karakterini canlandıran ünlü oyuncu büyük bir beğeniyle izleniyor.

Rol aldığı karakterlerde genelde sert bir imaj çizen Boyav, Balkan Ninnisi’nde tam tersi bir rolle adeta ters köşe yaptı. Başarılı oyuncu Dainel karakteri ile adından söz ettirmeyi başardı. Boyav, dizide sempatik bir eş ve iyi kalpli bir babayı canlandırıyor.

Ünlü oyuncudan ters köşe: Yeni rolüyle sevenlerini şaşırttı

BALKAN NİNNİSİ KONUSU

“Balkan Ninnisi”, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor. Önceden hayatları kesişen, kaderin cilvesi olarak tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini ölesiye seven iki gencin yaşamlarından kesitleri ekranlara yansıtacak “Balkan Ninnisi”nin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın üstleniyor.

BALKAN NİNNİSİ OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü… Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın, başrolleri Emre Bey ve Merih Öztürk’le paylaştığı dizide, Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut ve Erman Saban rol alıyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...