İbrahim Tatlıses konserde içini döktü: Sol elim tutmuyor

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses konserde içini döktü: Sol elim tutmuyor

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü İsrail’de sahne aldı. Yoğun ilgiyle karşılaşan Tatlıses, hayranlarına içini döktü. Kendisini izleyemeye gelenlerle sohbet eden ünlü türkücü, “Sol elim tutmuyor ama dilim konuşuyor. Sizin dualarınızla ayaktayım” dedi.

70 yaşındaki ünlü türkücü İbrahim Tatlıses sevenleri ile buluştu.

Binlerce kişinin katıldığı Kudüs’teki konser mekanı 'Sultan'ın Havuzu'nda sahne alan Tatlıses sevilen şarkılarını seslendirdi.  

Tatlıses, "Mavi Mavi", "Evlerinin Önü Boyalı Direk", "Dom Dom Kurşunu", "Bir Kulunu Çok Sevdim", "Esmersen Güzelsin" ve hafızalara kazınan diğer eserleriyle hayranlarını coşturdu.

“DUALARINIZLA AYAKTAYIM”

Sahnede hayranlarına seslenen Tatlıses, sağlık durumuna işaret ederek "Sol elim tutmuyor ama dilim konuşuyor. Sizin dualarınızla ayaktayım" dedi.

Hayranları da sık sık "İbo, İbo" tezahüratı yaparak şarkıcıya desteklerini gösterdi.


“KONSERE İLGİ BEKLENTİMİZİN ÇOK ÜSTÜNDEYDİ”

Konserin organizatör firmasının yöneticisi Ramazan Caboğlu, İsraillilerden beklentilerinin üzerinde bir ilgiyle karşılaştıklarını söyledi.

Caboğlu, "Bir coşku bekliyorduk ama beklentimizin çok çok üstündeydi. Uzun zamandır konser veremediğinden dolayı bir beklenti vardı. Ama gerçekten böyle bir coşkuyu beklemiyorduk. Müthiş bir hasret giderildi. İbrahim Tatlıses’e köklü ve geçmişten gelen hayranlığı olan insanlar vardı. İbrahim Tatlıses şarkılarıyla büyüyen bir nesil gördük burada." diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...