Eşinin memleketine el öpmeye giden Seda Sayan kayınvalidesi ile fotoğraf paylaştı

Düzenleyen:
Eşinin memleketine el öpmeye giden Seda Sayan kayınvalidesi ile fotoğraf paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında nikah masasına oturmuştu. Sayan, Mersin’de yaşayan eşinin ailesinin memleketine el öpmek için gitti. Kayınvalidesi ile fotoğraf paylaşan şarkıcının paylaşımının altına yazdığı not da dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, 24 Nisan 2022’de Çağlar Ökten ile evlenerek 7. kez dünya evine girmişti. Mayıs ayında Prag’da evlenmeyi planlayan Sayan ve Ökten planları iptal olunca lüks bir otelde nikah yaptı. Sayan, geçtiğimiz gün eşinin ailesini memleketinde ziyaret etti.

Eşinin memleketine el öpmeye giden Seda Sayan kayınvalidesi ile fotoğraf paylaştı

KAYINVALİDESİ İLE İLK KARE

7. kez nikah masasına oturan ünlü sanatçı Seda Sayan, düğününe katılamayan kayınvalidesi ve kayınpederinin elini öpmek için eşinin memleketi Mersin’e gitti. Sayan, Instagram hesabından fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü şarkıcı kendisinden 5 yaş büyük olduğu iddia edilen kayınvalidesi Hicran Ökten ile ilk fotoğrafını yayınladı. Yaşına rağmen güzelliğinden ödün vermeyen Seda Sayan kayınvalidesi ile paylaştığı fotoğrafa ‘Canım Hicom’ yazdı.

Eşinin memleketine el öpmeye giden Seda Sayan kayınvalidesi ile fotoğraf paylaştıSeda Sayan, eşinin ailesiyle bir de bu fotoğrafı paylaştı.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...