Bodrum’daki kazada erkek arkadaşı hayatını kaybetmişti… Ünlü model Yazmin Oukhellou’nun sağlık durumu hakkında açıklama

Düzenleyen:
Bodrum’daki kazada erkek arkadaşı hayatını kaybetmişti… Ünlü model Yazmin Oukhellou’nun sağlık durumu hakkında açıklama

MAGAZİN Haberleri

Jake Robert Mclean Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz gün kaza geçirmişti. Kazada Mclean hayatını kaybederken Yazmin Oukhellou ağır şekilde yaralanmıştı. Model ve oyuncu Yazmin Oukhellou’nun sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz hafta sabaha karşı Yalıkavak-Bodrum yolunda meydana gelen kazada Bodrum Caddesi Değirmenaltı mevkisinde seyreden otomobil, sürücüsü Mclean’in kontrolünden çıkarak şarampole devrilmişti.

Devrilen otomobilin açık olan güneşlik kapağından kafası dışarı çıkan 33 yaşındaki İngiliz uyruklu Jake Mclean, olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Otomobilde bulunan kız arkadaşı İngiltere’nin ünlü televizyon yıldızı 28 yaşındaki Yazmin Oukhellou, ağır şekilde yaralanmış, ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılmıştı.

Kazadan yaralı olarak kurtulan Yazmin Oukhellou’nun İngiltere’de yayınlanan The Only Way Is Essex isimli dizide rol aldığı öğrenildi. Son edinilen bilgiye göre Oukhellou'nun hayati tehlikeyi atlattığı, tedavisinin ardından da ifadesine başvurulacağı belirtildi.

İngiliz uyruklu Mclean’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morgunda işlemlerinin sürdüğü bildirilen Mclean'ın ise alkollü olup olmadığı ise otopsinin ardından belli olacak.

Öte yandan, virajlı yolda meydana gelen kazada Mclean'ın yolu bilmediği için direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptığı ihtimali üzerinde duruluyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...