HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ünlü oyuncu Pelin Batu tek celsede boşandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ünlü oyuncu Pelin Batu tek celsede boşandı
Pelin Batu, Boşanma, Haber

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Oyuncu Pelin Batu, psikolojik şiddet gördüğü iddiasıyla eşi Macit Bitargil’e boşanma davası açtı. Tek celsede biten davada mahkeme çocuk konusunda ortak velayet kararı vererek Bitargil’in çocuğuna aylık 2 bin lira nafaka ödemesine karar verdi.

Eski Roma Büyükelçisi merhum diplomat İnal Batu’nun kızı oyuncu Pelin Batu, 2018 yılında ünlü kalp damar cerrahı Macit Bitargil ile Roma’daki Türkiye Büyükelçiliği’nde evlenmişti ve evliliklerinden 1 çocuk dünyaya gelmişti. Evlilik birliğinin kendisine yüklediği görevi ihmal ederek kendisine psikolojik baskı ve fiziksel şiddet eğilimli davranışlarda bulunduğunu iddia eden Pelin Batu, eşi Macit Bitargil hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

Batu’nun evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle çekişmeli olarak açtığı boşanma davası, anlaşmalıya döndü. İstanbul 9. Aile Mahkemesi’nde basına kapalı olarak görülen duruşmada mahkeme, Batu ile Bitargil’in ‘anlaşmalı’ olarak boşanmalarına hükmetti. Mahkeme, çiftin sunduğu protokole göre çocuğun velayetini ‘ortak velayet’ olarak düzenledi ve protokol gereği Macit Bitargil’in çocuğuna aylık 2 bin lira nafaka ile okul masraflarını karşılamasına karar verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...