Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘Babamın akıl sağlığı yerinde değil’ demişti, mahkeme kararını verdi

Düzenleyen:
‘Babamın akıl sağlığı yerinde değil’ demişti, mahkeme kararını verdi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses arasında sular durulmuyor. Bir süredir babası İbrahim Tatlıses ile arası açık olan Ahmet Tatlıses, mahkemeye başvurarak, ünlü türkücüye vasi tayin edilmesini istemişti.

Son olarak babasının akıl sağlığından şüphe ettiğini belirten Ahmet Tatlıses, açtığı davayla İbrahim Tatlıses'in mallarına şerh koydurdu.

Şarkıcı İbrahim Tatlıses ve büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında gerilim tırmanıyor. Babası ile arası bir türlü düzelmeyen Ahmet Tatlıses, bu kez babasına açtığı dava ile gündeme geldi.

BABASINA AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Ünlü türkücü Tatlıses eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses hakkında sert ifadeler kullanmıştı. Bu sözlerin ardından Ahmet Tatlıses, babasının akıl sağlığıyla ilgili şüphelerinin olduğunu belirterek “Değil annem kim olursa olsun dini inanışlarından ötürü kendi hür iradesiyle seçtiği kıyafet üzerinden birinin aşağılanmasına göz yumamam. Hiç kimse benim anneme 'yılan' diyemez. Benim annem kendi halinde, eşrafında herkesin saygı duyduğu eski bir devlet memuru ve namuslu bir kadındır. Açıklamalarıyla kendisinin akıl sağlığıyla ilgili olan şüphelerim artmıştır. İbrahim Tatlıses yıllar boyunca kiminle ne istiyorsa onu yaşamış, söylemlerinde belirttiği gibi özel hayatındaki insanlara belli mallar vermiş ve evlatları tarafından asla özel hayatına karışılmamış, tek bir ilişkisine dahi yorum yapılmamış bir insandır” demişti.

“BEN VURULDUM, AHMET ŞİRKETİN KASASINI BOŞALTTIM”

Oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı anlaşmazlıklarla gündeme gelen İbrahim Tatlıses, Babalar Günü’nde bir programa bağlanarak oğluna öfke kusmuştu. Canlı yayında, "45 yıldır onlara maaş ödüyorum. Oğlumun adını bile duymak istemiyorum. Ben vuruldum, Ahmet gidip şirketin kasasını boşalttı” diyerek isyan etmişti.

MAHKEMEYE KOŞTU

“Babamın akıl sağlığı ile ilgili şüphelerim artmıştır” diyen Ahmet Tatlıses, yaşananların ardından soluğu mahkemede aldı. Hızlıca harekete geçen Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e vasi atanması için dava açtı.

MALLARINA ŞERH KONULDU
İbrahim Tatlıses tarafından suçlanan oğlu Ahmet Tatlıses’in babasına açtığı vasi davasında ise yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, İbrahim Tatlıses’in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar verdi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...