Meryem Uzerli servetine servet kattı: Reklam anlaşmasından aldığı para dudak uçuklattı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Meryem Uzerli servetine servet kattı: Reklam anlaşmasından aldığı para dudak uçuklattı

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, bir kozmetik firmasının yüzü oldu. Çekimleri Dubai'de yapılan reklam karşılığında Uzerli'nin, 1 milyon dolar yani yaklaşık 18 milyon TL kazandığı iddia edildi.

Geçtiğimiz aylarda bir Rus kozmetik firmasının yüzü olan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, reklam çekimi için Dubai'de objektiflere poz verdi. Oyuncunun reklam anlaşmasından 1 milyon dolar kazandığı iddia edildi.

OBJEKTİFLERE POZ VERDİ

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı "Hürrem Sultan" karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Rus kozmetik firması Faberlic ile geçtiğimiz Şubat ayında vardığı anlaşma ile gündemde. Diziden sonra ünü başta Orta Doğu olmak üzere dünyaya yayılan Uzerli, şirketin reklam filmi için Dubai'de objektiflere poz verdi. Uzerli, büyük ilgi çeken reklam karelerini sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaşırken, reklamdan 1 milyon dolar kazandığı iddia edildi.


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...