Ayrılıkları 3 ay sürdü

Ayrılıkları 3 ay sürdü

MAGAZİN Haberleri

Ağustos ayında boşanma kararı alarak evlerini ayıran Michael Douglas ve Catherine Zeta-Jones çifti yeniden bir araya geldi.

Ünlü aktör Michael Douglas (69) ve eşi Catherine Zeta-Jones'un (44) ayrılıkları kısa sürdü. Ağustos ayında "evliliklerini değerlendirmek üzere" ayrı yaşamaya başladıklarını duyuran çift, yeniden bir araya geldi. Gallerli aktris Zeta-Jones'un New York'taki dairelerinde Douglas ile birlikte yaşadığı ve her ikisinin de evliliklerini kurtarmak için yoğun bir gayret içinde oldukları ifade edildi. Douglas'ın geçenlerde dost ve yakınlarına, "Uzlaştık. Bundan daha mutlu olamazdım" dediği bildirildi. Douglas, son filmi "Last Vegas"ın galasında nikah yüzüğünü takmış vaziyette görülmüştü. Galaya katılanlardan biri de, "Zeta-Jones telefonla arayıp ona şans diledi. O da gülümseyerek 'Teşekkürler canım' diye cevap verdi" dedi. 3 yıl önce gırtlak kanserine yakalanan Michael Douglas'a, en büyük desteği eşi Zeta-Jones vermişti. 13 senedir evli olan çiftin iki çocuğu var. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...