Gazeteciler kan verdi

- Güncelleme:
Gazeteciler kan verdi

Medya Haberleri

Dünya Basın Mensupları Derneği Dübamder Üyeleri bugün Taksim'de Türk Kızılayı ile yürütülen kampanyada kan bağışında bulundu.

Dünya Basın Mensupları Derneği Dübamder Üyeleri bugün Taksim'de Türk Kızılay'ı ile yürütülen kampanyada kan bağışında bulundu. Dübamder kurucusu Gazeteci Muzaffer Tunç'un öncülüğünde kan veren gazeteciler, hazırladıkları el ilanları ile vatandaşları da kan vermeye çağırdı. "Hayata Kan veriyoruz" sloganıyla yola çıkan Dübamder üyeleri bugün başlayan etkinliğe yarın da devam edeceklerini, sabah 09.00'da başlayan kan verme etkinliğine vatandaşların da büyük destek verdiğini söyledi. Dübamder Başkanı Muzaffer Tunç yaptığı açıklamada, basın çalışanlarının sosyal sorumluluk projelerine en fazla ilgi gösteren meslek grubunda yer aldığını belirterek şunları söyledi: "Her haberi ilk duyanlar olmak bazen çok zor. Acı haberler karşısında insan olarak dayanmak zor, trafik kazalarından, ameliyatlar sırasında ortaya çıkan acil durumlara kadar insan hayatının en önemli unsuru kan. Dubamder olarak Türk Kızılayı ile birlikte Hayata Kan Vererek Tutunuyoruz diyoruz. Bütün meslektaşlarımızı bu kampanyaya destek vermeye çağırıyoruz."
Dübamder'in kampanyasına Türk Kızılayı adına Dr. Başar Yöngel, Kartal Merkez Kan Bağış Merkezi Müdürü, Dünya Basın Mensupları Derneği ise Gazeteci Genel Başkan Muzaffer Tunç, Genel Sekreter Orhan Şen, Kurucu üyeler Hakim Mustafa Doğan, Avukat Abdullah Eraslan, İktisatçı İbrahim Biter, İnşaat Mühendisi Ahmet Fuat Bodur,.Perihan Akdoğan, Hamit Öncü, Gazeteci, Bekir Hallaç, Ekometrist Cahit Timur, Gazeteci Hale Hasboya, Şehir planlayıcısı Şennur Aldemir, nbsp; Gazeteci Sebahattin Acar, araştırmacı Selçuk Coşkun katıldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...