Halk TV konuşmacıyı bakın nasıl ışınladı

Halk TV konuşmacıyı bakın nasıl ışınladı

MEDYA Haberleri

Halk TV'de İstanbul'dan İzmir'e 5 dk'da ışınlandı. Türkiye'nin son 20 gününe damgasını vuran Taksim Gösterileri'nde çok sayıda kışkırtma habere yer veren Halk TV bu kez bir skandala imza attı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, akıl ve mantık kurallarını alt-üst edecek bir olaya imza attı. Sertel, katıldığı bir televizyon programına önce İstanbul'dan sonra ise 'ışınlanıp' İzmir'den bağlandı. Peki bu nasıl oldu?
HALK TV SEYİRCİYİ KANDIRIYOR: Gezi Parkı olaylarında gerek hükümet kanadından gerekse İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu medyada çıkan yalan-yanlış haberlerden dert yandı. Bunun son örneği Gezi Parkı olayları esnasında tahrik edici yayınlar yapan Halk TV ekranlarında yaşandı.
ATİLLA SERTEL 17:49'DA İSTANBUL'DA: Gezi Parkı olaylarını değerlendirmek üzere Halk TV'ye telefonla canlı bağlanan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, 17:49'da Şişli'deki Halaskargazi Caddesi'nde meydana gelen olayları aktardı. Polisin sert müdahalesinden dert yanan Sertel, bu olaylardan bahsederken kullandığı provoke edici sözler dikkatlerden kaçmadı.
ATİLLA SERTEL 17:55'TE İZMİR'DE
Aynı Atilla Sertel bu kez, İstanbul'daki bilgi aktarımından yaklaşık 5 dakika sonra bu kez İzmir'deymiş gibi tekrar telefonla Halk TV'nin canlı yayınına bağlandı. Sertel, programın sunucusu Lale Ozan Arslan'a bu kez de İzmir'de olduğunu söyledi. Sertel'in bu sözleri söylerken saatler 17:55'i gösteriyordu.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...