Kolombiya Devlet Başkanı'ndan AA'ya ziyaret

Düzenleyen:
Kolombiya Devlet Başkanı'ndan AA'ya ziyaret

MEDYA Haberleri

Kolombiya Devlet Başkanı Santos, Devlet Başkanlığı Sarayı'ndaki kabulünde, ülkesinin başkenti Bogota'dan İspanyolca yayına başlayacak Anadolu Ajansına başarılar diledi.

Kolombiya Devlet Başkanı Juan Manuel Santos, Türkiye'nin Bogota Büyükelçisi Engin Yürür ile Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu'nu kabul etti.

Santos, başkent Bogota'daki Devlet Başkanlığı Sarayı Casa de Narino'da gerçekleşen görüşmede, ülkesinden İspanyolca yayına başlayacak Anadolu Ajansına başarılar diledi.

Kendisinin de geçmişte gazeteci olduğunu hatırlatan Santos, AA'ya her konuda destek olacaklarını dile getirdi.

Santos, AA'nın İspanyolca yayın için Bogota'yı tercih etmesini doğru bulduğunu, ülkesi ile Türkiye arasındaki ilişkilerin de gitgide güçlendiğini ifade etti.

Büyükelçi Yürür ise Anadolu Ajansının Kolombiya'dan İspanyolca yayına başlayacak olmasının iki ülke ilişkilerine katkı yapacak önemli bir gelişme olduğunu vurguladı.

AA Genel Yayın Yönetmeni Mutanoğlu da kabulünden dolayı Nobel Barış Ödüllü Devlet Başkanı Santos'a teşekkürlerini sundu.

Kabulde, AA İspanyolca Haberler Editörü Daniel Salgar Antolinez ve Kolombiya Temsilcisi Lokman İlhan hazır bulundu.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...