HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ÇUKUR SON Bölüm İzle: Çukur 38. Son bölüm 2. Sezon 5. Bölüm Show TV İZLE

Düzenleyen: /
ÇUKUR SON Bölüm İzle: Çukur 38. Son bölüm 2. Sezon 5. Bölüm Show TV İZLE
Çukur Canlı İzle, Çukur 38. Son Bölüm İzle, Çukur 2. Sezon 5. Bölüm İzle, Çukur İzle, Çukur Son Bölüm Youtube, Haber

MEDYA Haberleri

Çukur canlı izle... Çukur 38. bölüm 2. sezon 5. bölümü işle bu akşam ekrana gelecek. Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur 38. yeni bölümü ile bu akşam izleyicisi ile buluşacak. Çukur 2. sezon 5. bölümde neler olacağı merak konusu oldu. Çukur canlı izlemek için sitemizdeki Çukur canlı izle linkine tıklayabilirsiniz. Çukur 38. son bölümünde Vartolu ve Cumali karşı karşıya geliyor. Yamaç'ın ise ne yapacağı merak konusu oldu. Çukur 2. sezon 5. bölüm son bölüm ve canlı izlemek linki sitemizde.

Çukur canlı izle... Çukur 38. son bölümü ile ekrana geldi. Çukur 2. sezon 5. bölümünde yine heyecan doruktaydı. Cumali ile Vartolu'nun karşı karşıya gelmesi dizye damgasını vurdu. Çukur 38. son bölümde Yamaç Çukur'u almaya bir adım daha yaklaşıyor. Saadet'e ne olacağını izleyiciler merakla aratıyor. Çukur canlı izle! Çukur 2. sezon 5. bölümü ile bomba gibi geliyor. İzleyicilerin beklediğine deeğecek sahneler Çukur 38. son bölümde olacak. Çukur canlı izle show tv... Çukur son bölüm ve Çukur 2. sezon 5. bölümü youtube ve puhu tvden de izleyebilirsiniz. Çukur 38. son bölümde işler kızışıyor. Vartolu ile Cumali'nin arasındaki gerginlik bitmiyor. Yamaç'ın ise ne yapacağı merakla bekleniyor. Saadet Karakuzuların elinden kurtulacak mı? Çukur 38. son bölüm izle youtube ve puhu tvden izleyebilirsiniz. 

Çukur 2. sezon 5. bölüm Canlı İzle

ÇUKUR SON Bölüm İzle: Çukur 38. Son bölüm 2. Sezon 5. Bölüm Show TV İZLE

Çukur 38. son bölümde yaşananlar yine izleyiciyi heeycan içerisinde bıraktı. Milyonlarca Çukur izleyicisi Çukur 38. son bölümü aratıyor. Çukur 38. son bölüm youtubeda yer almakta. Çukur 38. son bölümünde işler kızışıyor. Vartolu ile Cumali'nin arasındaki gerginlik bitmiyor. Yamaç'ın ise ne yapacağı merakla bekleniyor. Saadet Karakuzuların elinden kurtulacak mı? 

Çukur 38. Bölümde;  Meliha’nın adını duyan Sultan’ın tepki vererek İdris’i şaşırttığı tanıtımda Çeto’nun, Celasun’a “Çaresiz bir adamın önünde durma çünkü onun kararlılığı kimsede yoktur!” sözleri dikkat çekiyor. Çeto’nun kimin için ölüm emri verdiği merak uyandırırken, silahlı adamlar tarafından takip edilen Cumali’nin kendisini bekleyen tehlikeden nasıl kurtulacağı heyecanla bekleniyor. Akşın’ın hayali yemeğinin yangın çıkardığı korku dolu anlar ise heyecanı yükseltiyor.

ÇUKUR SON Bölüm İzle: Çukur 38. Son bölüm 2. Sezon 5. Bölüm Show TV İZLE

Çukur 37. Bölümde neler oldu?
Yamaç, “Ben Çukur’u geri alacağım, yanımda mısınız?” sözleriyle Çukur’dakilerin yardımını isterken, omuz omuza veren Mahsun ve Çeto’nun “Bizi iki kişi sanıyorlar, bir kişi olduğumuzu bilmiyorlar!” diyerek oluşturduğu Karakuzular işareti dikkat çekiyor. Pazarda yaşananlar İdris’in sabrını zorlarken, Cumali-Vartolu atışması devam ediyor. Ortaya çıkan Ayşe’nin Çeto’nun elini öptüğü anlar merak uyandırırken, İdris’in Selim’e attığı tokat gerilimi arttırıyor.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...