6 Kasım MasterChef neler oldu? Hangi yarışmacı kazandı? 6 KASIM Master şef Türkiye finale giden isim kim?

Düzenleyen:
6 Kasım MasterChef neler oldu? Hangi yarışmacı kazandı? 6 KASIM Master şef Türkiye finale giden isim kim?

MEDYA Haberleri

6 Kasım MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef hangi takım kazandı, Master şef Türkiye bu hafta kim dokunulmaz oldu? MasterChef Türkiye, yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geliyor! MasterChef Türkiye izleyicileri bu hafta kimin eleneceğini merakla bekliyor. MasterChef'in bu hafta yayınlanacak olan bölümlerine dair merak edilen 'MasterChef kim elendi, MasterChef eleme adayları, MasterChef elenen yarışmacı' gibi ayrıntılara dair bilgiler haberimizde sizlerle buluşacak! MasterChef 4 Kasım ve 5 Kasım bölümlerine dair tüm detaylar sizlerle... İlk finalist Hakan oldu

6 Kasım MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef hangi takım kazandı, Master şef Türkiye bu hafta kim dokunulmaz oldu? TV8 ekranlarının fenomen haline gelen yarışması MasterChef Türkiye, 5 Kasım ve 6 Kasım akşamları izleyicilerle buluşuyor. Geçen hafta sürpriz bir şekilde elenen Tuğçe'den sonra bu hafta başka bir sürpriz gelir mi merak ediliyor! Master şef Türkiye jürisi bu hafta nasıl bir karar verecek? Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Murat bu hafta neler yapacak? MasterChef yarışmacıları nasıl bir menü çıkaracaklar diye bekleyen izleyiciler için tüm detaylar haberimizde! MasterChef kim elendi, MasterChef eleme adayları, MasterChef elenen yarışmacı gibi merak edilenler sizlerle... İlk finalist Hakan oldu

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU (6 KASIM) | MASTERCHEF KİM ELENDİ 6 KASIM...

MasterChef'te heyecan dorukta! Yeni bir haftaya daha başlayan yarışmacılar 5 yıldızlı bir otelde gerçek müşterilere yemek hazırlayacaklarını öğrendiklerinde çok heyecanlandılar! MasterChef'te format değişikliğine gidildi! Bu hafta elenen yarışmacı olmayacak, finale çıkacak olan bir yarışmacı belirlenecek! 

MasterChef Türkiye 5 Kasım neler oldu? MasterChef'te işler değişti... Master şef'te bu hafta elenen yarışmacı olmayacak. MasterChef Türkiye'de finale hazırlık yapılıyor... Bu hafta bir yarışmacı adını doğrudan finale yazdıracak! Burcu ve Hakan birçok tadım yaparak kendilerine sunulan yiyeceklerin içlerindeki malzemeleri en iyi bilen isimler olarak büyük avantaj elde ettiler. Finale doğrudan giden isim kim olacak? Detaylar belli olduğunda haberimizde sizlerle olacak...

6 Kasım MasterChef neler oldu? Hangi yarışmacı kazandı? 6 KASIM Master şef Türkiye finale giden isim kim?

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ

HAZER AMANİ

Hazer Amani, TED Ankara kolejinden sonra ODTÜ’de sosyoloji okudu. Daha sonra Güney Afrika’da Cordon Bleu’de aşçılık eğitimi aldı.

Okulunu birincilikle bitirip Güney Afrika’da çalışmaya başladı. Cape Wine Academy‘de 4 yıllık bir program olan dünya şarapları ve şarap yetiştiriciliği de okudu. 9 senesini geçirdiği Güney Afrika’dan 2010 yılında İstanbul’a döndü ve Chilai adlı restaurantın Executive Chef i olarak çalıştı. 2011 yılının “En Yaratıcı Şefi” ödülünü aldı.

SOMER SİVRİOĞLU

1971’de İstanbul’da dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye’de kaldıktan sonra Avusturalya’ya taşındı.

Restorancılığa annesinden aldığı eğitimler ile başladı. Uzun yıllar annesinin yanında çalışan Somer Sivrioğlu, öğrendiklerinin üzerine her geçen gün eklemeler yaptı. 25 yaşında kuzeni ile birlikte Sydney’de restaurant açtı.

Köşe yazarlığı da yapan Somer Sivrioğlu , ayrıca radyo programı olan Lezzete Yolculuk’u sundu. En iyi et, en iyi restorant, en iyi lezzet ödülü gibi birçok dalda ödül aldı.

Sydney'li restaurant sahibi ve aşçı Somer Sivrioğlu, MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapıyor.

MEHMET YALÇINKAYA

1974 Bolu doğumlu Yalçınkaya, kariyer yolculuğunda Fransa’dan İtalya’ya Katar’dan Almanya’ya Cruise ile Yunanistan’a kadar dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. Türkiye’de de Bodrum’dan İstanbul’a varana dek birçok otel ve Restoranın mutfak şefliğini yaptı.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...