6 Kasım MasterChef Finale Kim Kaldı? Master şef Türkiye 6 Kasım elenen isim BELLİ OLDU! Bu hafta hangi yarışmacı elendi?

Düzenleyen:
6 Kasım MasterChef Finale Kim Kaldı? Master şef Türkiye 6 Kasım elenen isim BELLİ OLDU! Bu hafta hangi yarışmacı elendi?

MEDYA Haberleri

6 Kasım MasterChef kim elendi merakla bekleniyor. Master şef Türkiye'de heyecan 6 Kasım Salı akşamı gerçekleşecek olan eleme ile devam ediyor. MasterChef dokunulmazlık kimin olacak yarışma takipçileri merakla bekliyordu. Dün akşam oynanan yarışma ile bu isim belli olmuştu. Peki bu akşam neler olacak? MasterChef Türkiye'de bu akşam iki eleme adayı çıkacak. Eleme adayları kimler olacak? Geçen hafta MasterChef'e Doruk veda etmişti. Bu hafta kim elenecek merakla bekleyenler MasterChef canlı izleme linki ile yarışmayı canlı takip edebilirler. İşte MasterChef Türkiye ile ilgili detaylar... İlk finalist Hakan oldu

MasterChef Türkiye kim elendi? 6 Kasım Master şef sonuçları heyecanla bekleniyor! TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de heyecan 6 Kasım akşamı ekranlara gelecek olan bölümle devam ediyor! MasterChef 18. bölümü izleyenler, Master şef Türkiye 19. bölümde neler olacak diye programın bir an önce başlamasını bekliyorlar! MasterChef 19. bölümde yarışmacılardan lokma yapmalarını isteyen jüri üyeleri bekledikleri lezzetlerle karşılaşacaklar mı merakla bekleniyordu. Mutfakta büyük bir karmaşaya neden olan lokma yapımı sonunda kaptanlığı kazanan Murat, bölümde büyük yankı uyandırmıştı! MasterChef kim elendi, Masterşef Türkiye 6 Kasım kim elendi, Master şef dokunulmazlık kimin oldu, Master şef hangi takım kazandı gibi günün merak edilenleri haberimizde.   İlk finalist Hakan oldu

19. BÖLÜMDE KAPTANLAR KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye'de bu hafta kaptanlık oyununu kazanan isim Uğur oldu. Rakip takımın kaptanı olarak Murat'ı seçti.

6 Kasım MasterChef Finale Kim Kaldı? Master şef Türkiye 6 Kasım elenen isim BELLİ OLDU! Bu hafta hangi yarışmacı elendi?

TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de kaptanların ve yeni takımları belli olmasından sonra takım oyunu oynandı. Büyük heyecana sahne olan takım oyununu bu hafta Mavi Takım kazandı...

FİNAL ETABINA KİMLER KALDI?

MasterChef Türkiye'de Mavi Takımda yer alan Hakan ve Burcu, bu hafta final etabına kalan ilk yarışmacılar oldular...

MasterChef Türkiye yarışmacılarını yeni haftada  büyük bir sürpriz bekliyor. Jüri üyeleri bir kişinin bu hafta kısa yoldan finale ulaşacağını duyurdu. Erken final haberi yarışmacılar arasında büyük bir heyecana sebep oldu.

MASTERCHEF’TE EN SON KİM ELENDİ?

Eleme potasından çıkan ilk isim Kerem olmuş ardından Tuğçe ve Burcu arasında tercih yapılmıştı. Jürinin kararıyla programa veda eden isim ise Tuğçe olmuştu. Programdan elenen Tuğçe’yi teselli eden arkadaşları büyün üzüntü yaşayan yarışmacıyı motive etmişti.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...