HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Diriliş Ertuğrul izle: Diriliş 124. SON Bölüm TRT, Diriliş Ertuğrul yeni Fragman İzle Youtube

Düzenleyen:
Diriliş Ertuğrul izle: Diriliş 124. SON Bölüm TRT, Diriliş Ertuğrul yeni Fragman İzle Youtube
Diriliş İzle, Diriliş Canlı İzle, Diriliş 124. Yeni Bölüm İzle, Diriliş Youtube İzle, Diriliş Yeni Fragman İzle, Diriliş Trt İzle, Haber

MEDYA Haberleri

Diriliş Ertuğrul canlı izlemek için sitemizdeki 'Diriliş Ertuğrul Canlı izle' linkini tıklamanız yeterli olacaktır. TRT'nin en çok izlenen dizisi Diriliş 124. yeni son bölümü ile canlı ekranlara gelecek. Diriliş Ertuğrul 124. yeni son bölümü ardından Diriliş Ertuğrul yeni fragman izleyebilirsiniz. Diriliş Ertuğrul izle, Diriliş 124. bölüm, Diriliş canlı izle, Diriliş TRt canlı izle gibi sorgulamalarınızın sonucu sitemizde...

Diriliş Ertuğrul İZLE: Diriliş 124. SON Bölüm TRT | Diriliş Ertuğrul yeni Fragman İzle Youtube..... TRT Diriliş canlı izlemek için doğru adrestesiniz. Diriliş 124. yeni son bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Yayınlandığı her bölümü ile heyecan oluşturan Diriliş Ertuğrul'da bu hafta 124. bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Diriliş canlı izle. diriliş 124. yeni son bölümde Ertuğrul'un zorluklar karşısında ne yapacağı merak ediliyor. Diriliş Ertuğrul 124. bölüm izle TRT. TRT'nin en iddialı dizisi Diriliş'te nefeslerinizi tutmaya hazır olun. Diriliş canlı izlemek için sitemizdeki Diriliş 124. bölüm canlı izle linkine tıklayabilirsiniz. Diriliş izle, Diriliş canlı izle, Diriliş 124. yeni bölüm izle, Diriliş youtube izle, Diriliş yeni fragman izle gibi aramalarınızın cevabı sitemizde... İşte Diriliş canlı izle ve Diriliş 124. yeni son bölüm izle

Diriliş Canlı izle Youtube

Diriliş Ertuğrul TRT'den canlı izleyebilirsiniz. Diriliş 124. yeni son bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. Diriliş yeni son bölümde neler yaşanacağını merak ediyorsanız sitemizdeki 'Diriliş canlı izle' linkine tıklayabilirsiniz.

Diriliş 124. Yeni Bölüm 

İlbilge Hatun’un babası Umur Bey ile birlikte obaya devletin vergi tahsildarları olarak gelmesiyle, Kayılar ve Umuroğulları arasında büyük bir gerilim doğmuştu. Bunlar yaşanırken, Aksakallıların arasına dahil olan Ertuğrul, içinde devletin sırları olan sandığı Moğollardan geri alma vazifesine atılmıştı. Bu vazifede sandığı Moğolların elinden kurtarmayı başarmış, ancak sandığın anahtarını ele geçirememişti. Anahtarı ele geçirmeleri için Turgut ve Mergen’i vazifelendirmişti. Turgut ve Mergen, gizli sandığın anahtarına ulaşabilecekler mi?
 Diriliş Ertuğrul izle: Diriliş 124. SON Bölüm TRT, Diriliş Ertuğrul yeni Fragman İzle Youtube

Dragos, zangoç kılığında kendini gizlemeye devam ederek Ertuğrul üzerinde türlü oyunlar oynamaya devam etmişti. Kayılar ile Umuroğulları’nı birbirine düşürmek için Umuroğullarının alplarını öldürerek bu suçun Gündüz’ün üzerine kalmasını sağlamıştı. Bununla yetinmeyen Dragos’un Ertuğrul’u oldukça zor durumda bırakacak son tuzağı ne olacak? Kayılar ve Umuroğulları arasında gitgide büyüyen bu gerilim, nereye varacak? Dragos’un adamlarının Umuroğulları alplarına saldırdığı yerde, Osman ve Savcı da vuruşmaya tanık olmuştu. Dragos’un adamları ise onları fark etmiş ve onların peşine düşmüştü. Osman ve Savcı, Dragos’un adamlarının elinden kurtulabilecek mi? Bu hengâmede sırtından ok yiyen Ataç, güçlükle hana gelmiş ve burada İlbilge ile Gündüz arasında büyük bir gerilim yaşanmıştı. Bu gerilim neticesinde, İlbilge istemeden Ertuğrul’u hançerlemişti.

Diriliş Ertuğrul izle: Diriliş 124. SON Bölüm TRT, Diriliş Ertuğrul yeni Fragman İzle Youtube
 
Ertuğrul, tüm bu yaşananlara nasıl bir tepki verecek? Üzerine kurulan tuzakların üstesinden gelip obasını ve ailesini muhafaza edebilecek mi?

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...