HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gülperi 14. bölüm izle, son bölüm full tek parça izle.. Gülperi 14. yeni bölüm izle (PUHU, Show Tv, YouTube)

Düzenleyen: /
Gülperi 14. bölüm izle, son bölüm full tek parça izle.. Gülperi 14. yeni bölüm izle (PUHU, Show Tv, YouTube)
Gülperi 14 Bölüm İzle, Gülperi 14 Bölüm Full Tek Parça İzle, Gülperi Canlı İzle Show Tv, Gülperi Son Bölüm İzle, Gülperi 15. Bölüm Fragmanı, Gülperi Yeni Fragman İzle, Gülperi Oyuncuları, Gülperi 14. Bölüm Tek Parça İzle, Haber

MEDYA Haberleri

Gülperi 14. bölüm izle, Gülperi son bölüm full tek parça izle, Gülperi 15. bölüm fragmanı izle... Show TV ekranlarının sevilen dizisi Gülperi, 14 Aralık akşamı 14. bölümü ile izleyiciyle buluşuyor! Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve son zamanlarda 'Müslüm' filmiyle gündeme gelen Timuçin Esen'in yer aldığı Gülperi, reytinglerde zirveye oynamaya devam ediyor. Gülperi yeni bölüm fragmanında heyecan yine doruktaydı! Gelişmeleri gören Gülperi takipçileri heyecanla yeni bölümü bekliyorlar. Sevilen dizinin 14. bölümü heyecanla bekleniyor! Gülperi 14. bölüm canlı izle, Gülperi son bölüm full izle, Gülperi yeni bölüm fragmanı, Gülperi show tv full izle, Gülperi 15. bölüm fragmanı izle gibi dizinin bu haftaki bölümüne dair merak edilenlerin hepsi haberimizde!

Gülperi 14. bölüm izle, Gülperi son bölüm full tek parça izle, Gülperi 15. bölüm fragmanı izle... Show TV'nin iddialı yapımlarından olan Gülperi, cuma akşamları ekranlara geliyor. Sevilen dizi, bu hafta 14. bölümü ile izleyicilerle buluşuyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve son zamanlarda 'Müslüm' filmiyle gündeme gelen Timuçin Esen'in yer aldığı Gülperi, reytinglerde zirveye oynamaya devam ediyor. Gülperi 14. bölüm canlı izle, Gülperi son bölüm full izle, Gülperi yeni bölüm fragmanı, Gülperi show tv full izle, Gülperi 15. bölüm fragmanı gibi dizinin bu haftaki bölümüne dair merak edilenlerin hepsi haberimizde

GÜLPERİ 14. BÖLÜM İZLE (GÜLPERİ SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE)

GÜLPERİ 14. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

GÜLPERİ 14. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gülperi’nin bu akşam ekrana gelecek 14. bölümünde Can’ın velayetinin Yakup’a verilmesiyle yıkılan Gülperi, Can’ı geri kazanmak için gece gündüz demeden çalışmak için büyük bedeller ödemeye hazırdır.

Hasan ise mahkemede Gülperi’yle ilgili duyduklarının etkisiyle ondan yine uzaklaşır. Kadir yaptıklarına daha fazla dayanamadığı Şeyma’nın önüne boşanma protokolünü yeniden sürer. Anne ve babasının boşanmasına tepkili olan Artemis ise Şeyma’nın Yakup’un avukatı olduğunu öğrenmesiyle bir kez daha yıkılacaktır.

Bedriye’nin başı Damla yüzünden yine derde girerken, Can bir daha annesi ve kardeşlerini göremeyeceğinden korkar. Seyit ise Gülperi’nin karşısına Can’ı geri alabilmesi için beklenmedik bir teklifle çıkagelir.

Şaşkına dönen Gülperi’yi yeni sürprizler beklemektedir.

GÜLPERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can’a olanlar yüzünden kendini sorumlu tutan Bedriye af dilerken, Can’ın duymadığını anlayan Gülperi ve çocuklar büyük bir şok yaşıyor. Kadir’in kızı Artemis’le gözyaşları içinde yüzleştiği duygusal tanıtımda Ejder’in mezarı başındaki el dikkat çekiyor. Çocukların duruşmaya kadar devlet gözetimi altına alınacağını öğrenen ve bir kez daha yıkılan Gülperi’nin neler yapacağı merakla bekleniyor...

Gülperi 14. bölüm izle, son bölüm full tek parça izle.. Gülperi 14. yeni bölüm izle (PUHU, Show Tv, YouTube)

GÜLPERİ OYUNCULARI

HASAN TAŞKIN (BURAK DAKAK)

Anne ve babasına sevgiyle bağlı olan Hasan, babası Eyüp’ün kaybının ardından kendisini ailenin babası yerine koyar. Artık annesi ikizi Bedriye ve küçük kardeşi Can ona emanettir. Sülalenin büyük erkek torunu olduğu için dedesi Yakup ve babaannesi Fatma tarafından şımartılan Hasan annesine atılan iftira sonrası büyük bir sarsıntı yaşar. Gülperi namuslarını kirletmiş aileye ihanet etmiştir. Bu olaydan sonra içindeki anne sevgisini söküp atmaya karar verir. Gülperi artık onun annesi değildir. Kardeşlerine ve kendisine kol kanat geren dedesine bağlılığı ve hayranlığı gün geçtikçe artar. Bir gün her şeyin ona kalacağından emin olan Hasan dedesi gibi olmaya çalışır. Güçlü bir ailenin büyük torunu olmanın ayrıcalıklarından sonuna kadar faydalanır. Dedesinin krallığının şımarık şehzadesi olarak keyfine bakarken Gülperi’nin onları almak için gelişi Hasan’ı çok öfkelendirir. Gülperi’yi anne olarak kabul etmesi imkansızdır ondan nefret eder. Tıpkı Bedriye gibi yeniden Yakup Taşkın’ın kanatları altına girmek ve Gülperi’yi hayatlarından çıkarmak için yapmayacağı şey yoktur.

Gülperi 14. bölüm izle, son bölüm full tek parça izle.. Gülperi 14. yeni bölüm izle (PUHU, Show Tv, YouTube)

BEDRİYE TAŞKIN (ALEYNA ÖZGEÇEN)

İkiz kardeşi Hasan ve küçük kardeşi Can’la birlikte mutlu bir şekilde annesi Gülperi ve babası Eyüp tarafından büyütülen Bedriye’nin hayatı babasının kaybıyla tepetaklak olur. Başlarına gelen felaketlerden önce babasını sorumlu tutar ve ona içten içe büyük bir öfke besler. Bedriye’ye göre babası yanlış kararlar almış ve onları yalnız bırakmıştır. Bir kaç yıl sonra Gülperi’nin de hapse girmesiyle bir kez daha terk edildiğini düşünür. Bedriye bu noktadan sonra ailesini seçer. Onun için hayatta güvenilecek tek kişi güçlü toprak zengini dedesi Yakup Taşkın’dır. Para ve gücün huzur ve mutluluk getireceğine inancı tamdır. Güçlü olmadığı için sürekli ezilen annesine de öfkesi büyüktür. Gülperi’nin hayatlarında olmasını istemez. Gözü yükseklerdedir. Toprak zengini biriyle evlenip büyük bir konakta hanım olmak tek hayalidir. Gülperi’yi anne olarak görmez, onun fakir hayatında var olmayı kabul etmez. Annesinin bütün çabalarına karşın dedesi Yakup Taşkın’ın kanatları altında yaşamayı ister ve bu uğurda yapmayacağı şey yoktur.

Oyuncu profili

Aleyna Özgeçe, 2003 doğumludur. İlk dizi deneyimini Yüzyıllık Mühür ile yapmıştır. Müslüm filminde ise Cedye karakterine hayat vermiştir. Gülperi dizisinde Bedriye rolünü canlandırmaktadır.

CAN TAŞKIN (EMİN ÖZYAKIŞIR)

İlkokul çağında olan Can hala anne ve baba sevgisine muhtaçtır. Babasını kaybetmiştir ama annesinin bir gün onlarla birlikte olma ümidiyle yaşamaktadır. Çok zekidir. Zekası yaşıtlarından hatta abi ve ablasından daha olgun olmasına neden olmuştur. Dedesi, babaannesi ve halasının bütün çabalarına rağmen içindeki anne sevgisi sönmemiştir. Fakat büyüklerinden de korktuğu için bunu göstermeye çekinir. Taşkın ailesinin kurallarına uyar. Onların istediği gibi davranmaya çalışır. Gülperi’ye olan sevgisini gizlemek zorundadır. Annesi ve onları yetiştiren sülalesi arasında sıkışıp kalmıştır. Gülperi’nin Can’ın ürkekçe ördüğü duvarları da yıkması kalbine yeniden dokunması annesi sıcaklığıyla yeniden güven inşaa etmesi gerekmektedir.

Oyuncu profili 

Emir Özyakışır hem mankenlik, hem de oyunculuk yapmaktadır. Bunun dışında birçok reklam filminde de yer almıştır. Masum Değiliz ve Bu Şehir Arkandan Gelecek dizilerinde yer almıştır. Gülperi dizisinde Can karakterine hayat vermektedir.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...