HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Diriliş Ertuğrul 133. yeni son bölüm İZLE | Diriliş Ertuğrul 134. bölüm yeni fragmanı | Diriliş Ertuğrul yeni son bölüm fragman izle (TRT1, Youtube izle)

Düzenleyen: /
Diriliş Ertuğrul 133. yeni son bölüm İZLE | Diriliş Ertuğrul 134. bölüm yeni fragmanı | Diriliş Ertuğrul yeni son bölüm fragman izle (TRT1, Youtube izle)
Diriliş Ertuğrul 134. Bölüm Yeni Fragmanı, Diriliş Ertuğrul 133. Son Bölüm İzle, Diriliş Ertuğrul Son Bölüm, Diriliş Ertuğrul Yeni Fragmanı, Diriliş Ertuğrul Fragman, Diriliş Ertuğrul TRT1, Diriliş Ertuğrul Youtube, Haber

MEDYA Haberleri

Diriliş Ertuğrul 133. yeni son bölüm İZLE | Diriliş Ertuğrul 134. bölüm yeni fragmanı izle | Diriliş Ertuğrul yeni son bölüm fragman izle (TRT1, Youtube izle) Fenomen dizi Diriliş Ertuğrul 133. yeni son bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından yeni fragman yayınlandı mı? Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul 133. son bölümde Beybolat'ın zehirlenmesiyle şoke olan İlbilge Hatun'un yeni planı ne? İlbilge Hatun bunun için hangi hamleyi yapacak? Tara'nın kellesini gördükten sonra Ertuğrul'u öldürmeye and içen Dragos bunun için ne planlar yapacak? Her hafta olduğu gibi heyecan dozunun giderek yükseldiği Diriliş Ertuğrul'da yeni son bölüm için adeta nefesler tutuldu. Diriliş Ertuğrul 134. bölüm yeni fragmanı izle, Diriliş Ertuğrul 133. son bölüm izleme linki, Diriliş Ertuğrul son bölüm özeti, gibi araştırılanları son gelişmelerle birlikte haberimizin içinden takip edebilirsiniz. İşte, Diriliş Ertuğrul 133. son bölüm ve 134. bölüm yeni fragmanı izleme linkleri ve ayrıntılar...

Diriliş Ertuğrul 133. son bölüm izle | Diriliş Ertuğrul 134. bölüm yeni fragmanıizleDiriliş Ertuğrul son bölüm fragman izle (TRT1, Youtube izle) Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 133. yeni son bölümizleyicileri yine ekran başına kilitleyecek. Bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek olan Diriliş Ertuğrul'da yine heyecan dolu bir bölüm sizleri bekliyor. Soluksuz izlenen dizinin yeni fragmanı izleyicilerine heyecan dozu yüksek anlar yaşatacağının sinyallerini verdi. 133. Yeni son bölümde Diriliş Ertuğrul geçen son bolümde; Ertuğrul’un Umuroğulları otağında İlbilge’yi istemesiyle herkes adeta şoke olmuştu. Diğer yandan, Moğollara gidecek altınların ele geçirildiği haberi ortalığı iyice karıştırmıştı. Ertuğrul’un kurduğu bu oyun, Moğolların Emir Bahaeddin’in canına malolmuştu. Dragos'un Ertuğrul'u öldürmek için türlü planlar yapmaya başlamıştı. Çünkü sandık içinde gönderilen Tara’nın kellesini gördükten sonra iyice çılgına dönmüş bu durum da Dragos'un Ertuğrul' oldürme planları yapmaya başlamasına neden olmuştu. Ertuğrul’u öldürmek için harekete geçen Dragos bu amaçla Ertuğrul’a zehir dolu bir şerbet ikram etmiş ancak bu şerbetten Beybolat içmiş ve zehirlenmişti. Diriliş 133. son bölümde yanıtlanması beklenen en önemli sorular ise, Ertuğrul, kendisine kurulan bu tuzağın arkasındaki kişinin Zangoç olduğunu anlayabilecek mi? Peki, Beybolat yaşayacak mı? Tüm bunlar yasanırken Beybolat, İlbilge’yi Ertuğrul’a vermeyi kabul etmişti ancak Ertuğrul ve İlbilge, tüm bu olaylar yaşanırken evlenebilecekler mi? Ertuğrul'un en büyük düşmanlarından Dragos’un Ertuğrul’u öldürmek için yapacağı bir sonraki hamle ne olacak? Ertuğrul, şer odaklarının yuvası haline gelen Lefke Kalesi’ni fethedebilecek mi? Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve Diriliş Ertuğrul 134. bölüm yeni fragmanı yayınlanacak mı, Diriliş Ertuğrul 133. son bölüm izleme linki, Diriliş Ertuğrul son bölüm özeti, Diriliş Ertuğrul 134. yeni fragmanı gibi diziyle ilgili en çok araştırılanları haberimizin içinden takip edebilirsiniz.İzleyicisinin karşısına yine efsane bir bölümle daha çıkacak olan Diriliş Ertuğrul yeni bölümü büyük merakla bekleniyor. İşte yeni fragmanlar, yayınlanır yayınlanmaz izleme linkleri ve ayrıntılar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 133. SON BÖLÜMÜ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 132. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ FRAGMAN

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 133. YENİ SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Diriliş Ertuğrul yeni bölümde sular durulmuyor. 133. yeni son bölümde olaylar şöyle gelişecek... Ertuğrul’un Umuroğulları otağında İlbilge’yi istemesiyle herkes şok olmuştu. Bunun üzerine Moğollara gidecek altınların ele geçirildiği haberiyle ortalık iyice karışmıştı. Ertuğrul’un kurduğu bu oyun, Moğolların Emir Bahaeddin’in canını almasını sağlamıştı. Dragos ise ona sandık içinde gönderilen Tara’nın kellesini gördükten sonra çılgına dönmüş ve Ertuğrul’u öldürmek için harekete geçmişti. Bu amaçla Ertuğrul’a zehir dolu bir şerbet ikram etmişti. Ancak bu şerbetten Beybolat içmiş ve zehirlenmişti. Ertuğrul, kendisine kurulan bu tuzağın arkasındaki kişinin Zangoç olduğunu anlayabilecek mi? Beybolat yaşayacak mı? Öte yandan Beybolat, İlbilge’yi Ertuğrul’a vermeyi kabul etmişti. Ertuğrul ve İlbilge, bu tüm meseleler içinde evlenebilecek mi? Dragos’un Ertuğrul’u öldürmek için yapacağı bir sonraki hamle ne olacak? Ertuğrul, şer odaklarının yuvası haline gelen Lefke Kalesi’ni fethedebilecek mi? Tüm bu soruların yanıtları Diriliş Ertuğrul 133. yeni son bölümde...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 134. BÖLÜM YENİ FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Diriliş Ertuğrul 134. bölüm yeni fragmanı dizinin bitiminde merakla beklenecek. Ancak dizinin sonunda yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki linkten izleyebilir, diziyle ilgili son haber ve gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL GEÇEN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ertuğrul, kurduğu oyun sayesinde hem İlbilge’yi kaleden kurtarmayı başarmış hem de Uranos ve Dragos’u kullanarak Moğollara verilen altınları geri almak için hamle yapmıştı. Peki yeni bölümde, Ertuğrul bu hamlesinde muvaffak olup ahalinin hakkı olan altınları geri alabilecek mi? Bu sorunun yanıtı yeni bölüme damga vuracak. Diğer yandan, Ertuğrul evlilik hususunda ise Sırma’yı değil İlbilge’yi eş olarak seçmişti. Ertuğrul’un bu kararı almasının altındaki sebep ne?

Diriliş Ertuğrul 133. yeni son bölüm İZLE | Diriliş Ertuğrul 134. bölüm yeni fragmanı | Diriliş Ertuğrul yeni son bölüm fragman izle (TRT1, Youtube izle)

Peki, bu evlilik neticeye ulaşabilecek mi? En önemlisi de Ertuğrul'un bu durumu evlatlarına nasıl açıklayacağı... Özellikle Osman’ın bu evliliğe karşı verdiği tepki karşısında Ertuğrul ne yapacak? Ertuğrul’un kendisini istemeyeceğini öğrenen Sırma bu beklenmedik duruma karşı ne yapacak? Tüm bunlar yaşanmasının yanında Ertuğrul, düşmanlarının cezasını kesebilecek mi? Artuk’un intikamını alabilecek mi? Emir Bahaeddin’den hesap sorabilecek mi? Yanıtlanması beklenen en önemli sorulardan biri de Ertuğrul'un Türk obalarını katleden Albastı’nın gerçekte kim olduğunu öğrenip öğrenmeyeceği... Ertuğrul, üzerine oynanan oyunları bertaraf etmek için nasıl bir plan yapacak? Dragos, Ertuğrul’u öldürmek için ne planlayacak? 

 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...