MasterChef Şef Kim Elendi, Kim Gitti? Master Şef Kim Veda Etti? 9 Ekim Master Şef KİM ELENDİ

Düzenleyen:
MasterChef Şef Kim Elendi, Kim Gitti? Master Şef Kim Veda Etti? 9 Ekim Master Şef KİM ELENDİ

MEDYA Haberleri

MasterChef ŞEF kim Elendi? MasterChef ŞEF eleme adaylarının kimler oldu! Herkes merakla bekliyor, MasterChef kim elendi, kim gitti? Kim veda etti? sorunun cevabı birazdan cevap bulacak. MasterChef Türkiye'de eleme gecesi bu akşam yaşanacak. Eleme adayları belli oldu ve bir kişi yarışmaya veda edecek. Peki MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? Master Şef Türkiye'de kim elendi? İşte Master Şef Türkiye'ye veda eden yarışmacı kim oldu? Masterchef 9 ekim de elenen isim kim oldu? Masterchef'te ilk dokunulmazlığı kazanan takım mavi takım oldu. Kırmızı takımda dokunulmazlığı alan isim Eda oldu. Dokunulmazlığı kaybeden iki isim F.Batuhan ve Açelya... Masterchef'te ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım kırmızı... Masterchef'te elenen isim Açelya oldu

MasterChef ŞEF KİM Elendi? MasterChef ŞEF eleme adayları kimler oldu?... MasterChef kim elendi, kim gitti? Kim veda etti? MasterChef ŞEF eleme adayları kimler oldu? soruların tüm cevapları haberimizde. MasterŞef Türkiye'de eleme adayları açıklandı. Master Şef'de yarışmasında ilk kaybeden takım ve eleme adayları belli oldu. Peki MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? Master Şef Türkiye'de kim elendi? İşte Master Şef Türkiye'ye ilk veda eden yarışmacı kim oldu? Tüm detaylar haberimizde. Masterchef 9 ekim de elenen isim kim oldu? asterchef'te ilk dokunulmazlığı kazanan takım mavi takım oldu. Kırmızı takımda dokunulmazlığı alan isim Eda oldu.Dokunulmazlığı kaybeden iki isim F.Batuhan ve Açelya...Masterchef'te ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım kırmızı.. Masterchef'te elenen isim Açelya oldu

MASTER ŞEF KİM ELENDİ?
Master Şef'te ilk gün kaybeden kırmızı takımda dokunulmazlığı Eda, Açelya'yı ilk aday olarak belirledi. Takım olarak yapılan oylamada sonucunda diğer isim Faruk Batuhan oldu. İkinci günde oyunu kaybeden mavi takım dokunulmazlığı Batuhan kazandı. Batuhan, Murat Tokmak'ı ilk aday olarak belirledi. Son aday mavi takımdan oylama sonucundan  Yasin seçildi.  Masterchef'te elenen isim Açelya oldu

İŞTE ELEMELEDE YARIŞACAK YARIŞMACILAR

Kırmızı takım: Açelya, Faruk Batuhan
Mavi Takım: Murat, Yasin


Masterchef'te ilk dokunulmazlığı kim kazandı?
Masterchef şefte ilk dokunulmazlığı kazanan takım mavi takım oldu. Peki Masterchef eleme adayları kimler? Masterchef ilk dokunulmazlık oyununda İspanyol mutfağı hazırlandı. İki takımın da başarılı olduğu yarışta kazanan mavi takım oldu.

Masterchef'te Masterclass oyununu kim kazandı?
Masterchef'te Masterclass oyununu kazanan kırmızı takım oldu ve Danilo şeften pizza yapımını öğrendiler. 

MasterChef Şef Kim Elendi, Kim Gitti? Master Şef Kim Veda Etti? 9 Ekim Master Şef KİM ELENDİ

Ödül oyununu kim kazandı?
Geçtiğimiz akşam ekrana gelen son bölümde yarışmacılar kaptanlık yarışı adına gözleme yaptı. Gözlemesi şeflerden tam not alan Cemre, mavi takımın kaptanı olurken kırmızı takımın kaptanı da Cemre'nn tercihi sonrasında Eda oldu.

Kaptanlar belirlendikten sonra ise ödül için iki takım uykuluk yapmak için kıyasıya yarıştı. Eda kaptanlığındaki Kırmızı takım şeflerden tam not alırken ödülü yani Danilo Şef ile MasterClass'ta ders almayı hak ettiler.

MasterChef Şef Kim Elendi, Kim Gitti? Master Şef Kim Veda Etti? 9 Ekim Master Şef KİM ELENDİ

Mustafa ceza aldı
Mustafa, şeflerle yaşadığı tartışma sonucunda ceza alırken takım elemeye gittiği durumda bireysel dokunulmazlık için yarışamayacağı da ortaya çıkmış oldu.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...