Başımızın üstünde yeriniz var

Başımızın üstünde yeriniz var

MEDYA Haberleri

Türkiye Gazetesi olarak her zaman olduğu gibi evinizden çıkamadığınız bu zor günlerde de sizinleyiz. Gazetenizi her sabah kapınıza getirdiğimiz gibi acil ihtiyaçlarınızın temini için de yanınızdayız. İyi günlerde olduğu gibi zor günlerde de siz değerli okuyucularımızın yanı başında olmaya devam edeceğiz.

​Türkiye Gazetesi görevlileri, vatandaşlara gazete dağıtım hizmetlerinin yanı sıra evlerinde kalan yaşlıların ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle ülke genelinde tedbirler alınırken, Türkiye gazetesi de vatandaşlara daha hijyenik ortamda hizmet sunmaya devam ediyor. Kahramanmaraş’ta Türkiye gazetesini müşterilerine dağıtan personelin eldiven ve maske takarak görevini yerine getirirken, evlerinden dışarı çıkamayan yaşlıların da ihtiyaçlarını karşılıyor. Yapılan çalışmalara yenisini ekleyen Türkiye Gazetesi Kahramanmaraş Bürosu 0344 221 50 00 numaralı destek hattı da oluşturarak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor.

"Okuyucularımızla iç içe olmaya çalışıyoruz"

Türkiye Gazetesi Kahramanmaraş sorumlusu Arafat Şenoğlu, “Bu zor günlerde okuyucularımızla iç içe olmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizin isteklerini karşılayıp onlara daha temiz bir şekilde hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Başımızın üstünde yeriniz var

Türkiye Gazetesi müşterisi Hüseyin Kılınçkıran ise, “Gazetemizin hizmetleri ve gazetemizden çok çok memnunum. Gazete personelleri bize her geldiğinde ihtiyacımızın olup olmadığını sorarlar. Yapılan çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Daha önce abonelerimizi kapsayan gönüllü hizmet şimdi bütün insanımız için… Dağıtıcı arkadaşlarımızın desteğiyle, evinden çıkamayan okuyucularımızın ve yaşlılarımızın alışverişlerini yapıp evlerine kadar teslim ederek hizmet vermeye devam ediyoruz. Tek yapmanız gereken dağıtıcınızın size verdiği ilinize ait hizmet telefonunu çekinmeden aramak.

Başımızın üstünde yeriniz var

* Pazar hariç 13.00-17.00 saatleri arasında hizmet verilecektir.

 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...