NTV spikeri Özlem Sarıkaya hayatını kaybetti

Düzenleyen:
NTV spikeri Özlem Sarıkaya hayatını kaybetti

MEDYA Haberleri

NTV spikeri Özlem Sarıkaya meme kanseri yüzünden hayatını kaybetti. 39 yaşındaki spikerin ölümü medya dünyasını üzüntüye boğdu.

NTV'nin ünlü ekran yüzü Özlem Sarıkaya yakalandığı meme kanseri yüzünden hayatını kaybetti. Geride bir evlat bırakan ünlü spikerin ölümü medya dünyasını da üzüntüye boğdu. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya bir süredir meme kanseri ile mücadele ediyordu, bugün herkesi üzen bir haber geldi. Gazeteci Fuat Kozluklu Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada;  "Meslektaşım, NTV spikeri Özlem Sarıkaya, kanserle mücadelesini maalesef kaybetti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah" dedi. Özlem Sarıkaya'nın cenazesi, yarın Ataköy 5. Kısım Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

NTV spikeri Özlem Sarıkaya hayatını kaybetti

ÖZLEM SARIKAYA KİMDİR?

Özlem Sarıkaya, 21 Mart 1983'te İstanbul'da doğdu. Eğitimini İstanbul'da tamamlayan Sarıkaya, İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü birincilikle bitirdi. İlk olarak Habertürk'te ekranlara merhaba diyen ünlü spiker, 4 yıllık macerasının ardından 2010 yılında NTV'ye transfer olmuştu. Sarıkaya, 2009 yılında Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından en iyi sabah haberi sunucusu seçilmişti. 

 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...