Ahmak dost!

A -
A +

Orta Doğu alev alev yanıyor, kadın ve çocuklar dünyanın gözü önünde katlediliyor, küresel borsaların umurunda bile değil. Niye çünkü dünyayı yöneten ABD, Almanya, İngiltere ve Fransa, meşru müdafaa hakkını kullandığını savunarak, bütün insanlık duygularını ayaklar altına alarak İsrail'e tam destek veriyor. Gözlerden kaçan bir nokta var. Bilinen adıyla Hamas, açılımı İslami Direniş Hareketi. Siyasi Büro Şefi Halid Meşal.. Hamas, ABD'nin terör listesinde yer alan bir kuruluş. 500'ü şehid, 5 bin Filistinlinin yaralanmasına yol açan ateşi yakan Hamas'tan başkası değil.. Hatırlayın, 3 İsrailli genç kaçırılmış sonra cesetleri bulunmuştu. İsrail'in eline böylece bombaları patlatmak için müthiş bir koz verildi. Sonra anlamadığım bir gelişme var. Hamas, İsrail'e kamyonetlerin üzerinden füze fırlatıyor, İsrail bunu görmüyor. Hayret değil mi? Ellerinde o kadar müthiş teknolojik cihazlar var ki, yerde sürünen fareyi bile görüyorlar. İşte sahilde koşan o küçük yavruları füzeyle parçalamadılar mı? Görmeseler nasıl vuracaklar. Bal gibi görüyorlar, Hamas'ın füze rampalarını bilmiyorlar mı? Buz gibi Biliyorlar. Peki niye izin veriyorlar? O füzeler İsrail'e yönelmeli ki, İsrail katliama devam etsin.. Bende şu kanaat oluştu: Hamas'ın içinde ya İsrail ajanları var, ya da çok saflar... Attıkları füzeler İsrail tarafından daha havadayken armut gibi toplanıyor.. Başbakan haklı olarak soruyor: Peki İsrail'e bu kadar füze atılıyor da kaç İsrailli can verdi? Sıfır...
İsrail'de çalan sirenler tamamen düzmece.. Dünyaya bize de saldırı yapılıyor havası vermek istiyorlar. İnsanlara bakın hayatlarında hiçbir değişiklik yok.. Yaz tatillerinden bile taviz vermiyorlar. İsrail kara harekâtına başlayınca önce 14, pazar günü de 12 askeri öldürülmüş (Hamas'ın açıklaması).. İsrail'in en büyük korkusu, saldırı anında zayiat vermesi.. Bunu kendi halkına anlatamıyor. Çok büyük tepki alıyor. İşte onun için kadın çocuk demeden sivilleri vuruyor. Hamas, 26 israil askerini öldürdü İsrail 500 Filistinliyi katletti. Öldürmeye devam ediyor. Bir tek Şifa Hastanesi kaldı. Ne ilaç var, ne doktor, sargı bezi bile kalmamış. İsrail bütün tünelleri patlattı. Mısır sınırları kapattı. Su yok, elektrik yok, yiyecek yok.. 1 milyon 800 bin Filistinli bombalar altında açık hava hapishanesinde ölümü bekliyor.. Kimse yardım edemiyor, İsrail dörtbir taraftan sarmış..
Türkiye, önce bu Hamas'ı hizaya getirmeli.. Ateşi kes, demeli.. Ateş ediyor da ne oluyor, cürmü kadar yer yakıyor mu? Hayır.. O zaman neden ateşe devam ediyor? O ateş ettikçe kendi vatandaşları can veriyor. Görmüyor musunuz, çocuklarınız kadınlarınız ölüyor. Boş bir hayal için mücadele edilir mi? Sen susarsan, İsrail de susmak zorunda kalacak. ABD ve Almanya İsrail kendini koruyor diyemeyecek. Harekete geçmen için daha ne kadar Filistinli kardeşinin şehit olması lazım?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.