Dört futbolcu sahne aldı

A -
A +
Trabzonspor, ligde 17 haftadır inişli-çıkışlı bir grafik çiziyor! Maçtan önce ne oynayacağını, ne yapacağını kestirebilmek kolay değil! SAİ Erciyes de boş bir takım değil. Yetenekli ve tabelaya oynayan ayakları çok fazlaydı. Dün savunmadan çok hücum anlayışıyla sahadaydılar. 
Maç dengeli başladı.  Necati, Barış, Edinho ve Drenthe ciddi şekilde Trabzon yarı sahasında hatta ceza sahası içinde top kullanmaya başladılar. Trabzonspor kısa sürede bu şaşkınlığı üzerinden attı. Ve ilk yarıda çok kritik iki gol buldu. Ama bu 2 gol rakibin gardının düşmesine yetmedi!
****
Mehmet Ekici Trabzon'un bu sezon tartışmasız en verimli oyuncusu. Dün akşam da öyle bir dakikada öyle bir frikik golü attı ki; bu bordo-mavililere biraz olsun güven getirdi.
Ancak bu Trabzon'u öne geçirmiş olsa da rahatlatmadı. Çünkü çok cesur ve gol arayan bir Erciyes vardı. Bu arada Salih'in sakatlanıp çıkması, kaleci Hakan Arıkan'ın sakat sakat oyuna devam ediyor olması, Trabzon'u tedirgin ediyordu. İlk yarının uzatma dakikasında Bosingwa sağdan öyle bir gitti ve öyle bir orta kesti ki; Cardozo bunu affedecek bir oyuncu değildi. Nitekim affetmedi! Devre 2-0 bitmiş olsa da ne Trabzon rahattı, ne de Erciyes bu skora razı olacak bir ekipti!
***
2-0'lık skorlar bazen çok tehlikelidir. Erciyes bütün riskleri almıştı! Barış'ın ortası Anıl'ın golü Avni Aker'de bir anda havayı değiştirdi. Çok kritik bir 35 dakika bizi bekliyordu.
Trabzon tedirgin olmuş, Erciyes umutlanmıştı! Cardozo boş döndükçe Trabzon panikliyordu!
Hele Murat Yıldırım'ın son dakikada bir şutu vardı ki; az daha 2 puan uçuyordu!
12 futbolcusundan mahrum bir Trabzonspor maçı kazanmasını bilmiştir! Bunda da aslan payı Bosingwa, Mehmet Ekici, Cardozo ve Aykut Demir'indir...
MAÇIN ADAMI
Bosingwa
KIRILMA ANI
Bosingwa'nın 45+1'de yaptığı hücum
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.