Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zafer Çağlayan ve Muammer Güler'den flaş karar, konuşacaklar

/ Kaynak: AA
Zafer Çağlayan ve Muammer Güler'den flaş karar, konuşacaklar

Politika Haberleri  / AA

Eski bakanlar Zafer Çağlayan ve Muammer Güler, TBMM Genel Kurulu'nda soruşturma önergeleri üzerinde konuşacaklarını söyledi.

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, eski AB Bakanı Egemen Bağış, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ile nbsp;eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar hakkındaki CHP'nin verdiği 4, AK Parti'nin verdiği tek olmak üzere 5 soruşturma önergesi, 24 Nisan Perşembe günü Genel Kurul'da görüşülecek.Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, AA muhabirine, önergeler üzerinde bakanlara 10'ar dakika konuşma süresi tanındığını hatırlatarak, kendisinin bu hakkını kullanacağını, Genel Kurul'a gelerek konuşacağını söyledi. Eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan da soruşturma önergesi üzerinde konuşma hakkını kullanacağını ifade etti. nbsp;

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...