Devlet Bahçeli'den Resepsiyon 'selfie'si

Devlet Bahçeli'den Resepsiyon 'selfie'si

Politika Haberleri

Oktay Vural, Devlet Bahçeli ve TBMM Başkanvekili Meral Akşener'i alarak 'selfie' fotoğrafı çekti.

TBMM'deki 23 Nisan Resepsiyonunda Oktay Vural, kendi telefonuyla 'Selfie' akımına uydu ve aynı kareye kendisi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve TBMM Başkanvekili Meral Akşener'i alarak 'selfie' fotoğrafı çekti.

TBMM'nin 94'nci yıl kutlamaları çerçevesinde TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis Fuaye Salonu'nda verdiği 23 Nisan Resepsiyonunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra partinin üst düzey yöneticilerde katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Başkanvekilleri Oktay Vural ve Yusuf Hallaçoğlu ile TBMM Başkanvekili Meral Akşener ve bir grup partili resepsiyonun yapıldığı Fuaye Salonu'nda resepsiyonun sonuna kadar sohbet etti. Burada partililer birlikte bol bol fotoğraf çektirirken, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, kendi telefonuyla 'Selfie' akımına uydu ve aynı kareye kendisi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve TBMM Başkanvekili Meral Akşener'i alarak 'selfie' fotoğrafı çekti. Bu fotoğrafı ise Akşener kendi twitter hesabında 'Oktay Vural beyin selfiesi' diye paylaştı.

STAR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...